Angry Birds 2 Cheats: True Tips voor de jacht varken

Angry Birds 2 Cheats: True Tips voor de jacht varken

Het vervolg op de cult gevederde spel heeft nogal een kick. Echter, de zoektocht leidt tot Angry Birds 2 Cheats alleen voor fraudeurs. nu leren hoe zij echt verslaan de varkens!

Eindelijk – na zes lange jaren nu de Angry Birds is 2 downloaden voor Android en iOS zijn beschikbaar. De gameplay blijft hetzelfde – het doel is om varkens en hun gebouw te schieten met een kleurrijke zwerm vogels. Er zijn echter geen gemakkelijke taak met slechts vijf levens, talloze levels en nieuwe uitdagingen. We laten zien hoe de Schweinebande achter te maken!

Angry Birds 2 Cheats

Angry Birds 2 Cheats: Once upon a time …

Sinds Angry Birds 2 is gebaseerd op het principe van de in-app aankopen, werden er geen cheats gegeven door de ontwikkelaars Rovio. Nog steeds te vinden chippen en bedriegen deals op het net om Angry Birds en andere spellen van zijn soort app. Van deze dubieuze aanbiedingen, maar het is beter om weg te blijven. In de meeste gevallen is het scams dat men alleen het geld – wil abluchsen – of gevoelige gegevens.

De enige aanpak die de Angry Bird 2 Cheats kunnen rekenen op kan zijn, is de kans om het leven te winnen. De truc al weet dat velen van Candy Crush Saga. Door te draaien op zijn smartphone tijd vooruit, krijgen we het nieuwe leven waarvoor je normaal moeten wachten. Voor een half uur krijg je een leven, voor elke vijf zij moeten dus denken 2,5 uur per dag.

gebruik mogelijkheden van de Angry Birds te corrigeren: Tip 1

Vergeleken met Angry Birds debuut, de gebruiker kan de personages met wie hij wil spelen in het tweede deel, vrij kiezen. Dit is een enorm voordeel, omdat elke vogel heeft verschillende vaardigheden. Als u deze correct te gebruiken, kan de levels goed omgaan 2 cheat codes zonder Angry Birds.

  Angry Birds 2 tramposos: Consejos Reales para la caza del cerdo

Rood heeft Battle Cry

in Angry Birds 2 aangeduid door de franchise artikelen Bird Red heeft een nieuwe mogelijkheid. de gebruiker kranen op een vlucht naar Red, leidde hij een strijdkreet. Hoewel het een beperkte actieradius, maar kan vaste materialen dringen en ze te vernietigen. In het beste geval, gebruik dit vermogen met dikke betonblokken aan de basis van een doos van TNT staat – de varkens vliegen alleen als dat. Bovendien, Red betaalt zo ijverig in het Destruction barometer.

Het gebruik van blues en Chuck

Gezicht uitdagingen met gebouwen en obstakels gemaakt van hout vóór, moet Chuck worden gebruikt. De gele vogel is de sterkste wapen tegen dit materiaal. In ijs echter de Blues worden geselecteerd. Verdelen van de vogel op het juiste moment om een ​​trio kan gemakkelijk grote gebieden op schade.

Angry Birds 2 Cheats The Blues

Zilver en Matilda geen laagvliegende vliegtuigen

Goed om te weten is ook dat de twee Vögel Matilda en zilver zijn niet bijzonder goed geschikt voor lage aanvallen. Beide vereisen een bepaalde hoogte om hun vaardigheden te behoren aan te tonen.

Tip 2: Vechten varkens bazen

Ook voor de bazen, waarvan er verschillende niveaus, hoeft de gebruiker geen behoefte aan een Angry Birds 2 cheats. Het is voldoende als men het milieuvoordeel van het niveau neemt. Dus is het weinig zin om gewoon te jagen een vogel als een varken baas. Men moet veeleer gericht zijn op het steundeel van het gebouw naar de structuur en dus ook de baas te case brengen. Of je het vanuit de lucht gebombardeerd met objecten en zo veel afval mogelijk te maken.

  Angry Birds 2 Cheats: Les vrais conseils pour la chasse de porc

Angry Birds 2 Cheats bazen

Tip 3: Angry Birds gaan ook terug de tijd

Optimaal, eindigt men een niveau met drie sterren. om dit te krijgen, maar het is niet zo gemakkelijk. Daarom is de Hint: Gemakkelijk later naar een gedeelte van een level als je nieuwe vogels en magie hebben ingeschakeld. Met deze, kan de ster gemakkelijk zijn – zelfs zonder Angry Birds 2 Cheats – te verzamelen.

Tip 4. verzamel edelstenen en objecten ontgrendelen

Edelstenen zijn belangrijk om te kunnen magie te kopen voor bijvoorbeeld in moeilijke niveaus. Daarom moet men er alles aan om zo veel mogelijk te verzamelen te maken. zonder geld te besteden aan het, kan men voorwerpen of juwelen te krijgen door zo nu en dan kijken naar promotionele video’s. Nog een goede manier om items te ontgrendelen, wordt ook aan de dagelijkse quests. U kunt deze taken op het kleine menu op de kaart vinden.

Angry Birds 2 Cheats Spitting bloem

Tip 5: Gebruik Spitting bloemen

In alle secties spuwen bloemen zijn beschikbaar. In sommige gevallen is het mogelijk om ook de vogels vliegen in. U zult dan uitspugen waar ze moeten gaan. maar u kunt ook varkens en objecten te sturen in de afgrond – dat is ook een geweldige manier bazen zonder het wegwerken van Angry Birds 2 cheats.

Fans gebruiken in hun voordeel: Tip 6

Wanneer fans komen opdagen in het spel, kan die heel vervelend zijn. Zodat ze gemakkelijk kunnen verknoeien een traject. Daarom moet men altijd zijn baan, die wordt aangegeven door de stippellijn in het achterhoofd. maar u kunt ook gebruik maken en krijgen een extra snelheidsboost of een lift of een lift tijdens een aanval.

  Angry Birds 2 Cheats: Dicas verdade para a caça de porco
map