Audible login: Dus het werkt met en zonder Amazon!

Audible login: Dus het werkt met en zonder Amazon!

de Audible Inloggen bereidt sommige gebruikers na het downloaden van de Audible-app moeilijkheden. Dit leidt tot verwarring welke gebruiker gegevens waarop de registratie pagina te worden ingevoerd. We laten zien hoe de applicatie werkt zonder problemen. Meer over dit hieronder!

Audible ingelogd: verwarring, aangezien de overname door Amazon

Audible is de toonaangevende leverancier van commerciële audio boek downloads en is nu een dochteronderneming van Amazon. het bedrijf Audible Inc werd in 1995 opgericht door de Amerikaanse best-selling auteur Donald R. Katz, heeft Audible de meest populaire download platform voor audioboeken ontwikkeld voordat het in het jaar van 2009 tot en Amazon werd verkocht. geschiedenis Dit bedrijf heeft nog steeds een impact op de Audible login omdat het vaak leidt tot verwarring over hoe en waar de gebruikers zijn bedoeld om in te loggen.

Audible InloggenEr zijn verschillende opties voor Audible Inloggen oorzaak verwarring.

Audible login zonder Amazon: Inschrijving per gebruiker

De Audible login hangt voornamelijk af van hoe lang de gebruiker klant is al in het bedrijf. Wie gebruikt zijn al lange tijd het audioboek aanbod, heeft twee manieren om te registreren met Audible: Als de gebruikersnaam bij het inloggen om te worden gebruikt, de gebruiker klikt op deze link. Als u echter wilt aanmelden met hun eigen e-mail adres, hier kom je voor Audible applicatie.

Audible Inloggen GebruikersnaamDe oude Audible Login met gebruikersnaam en wachtwoord

Log in via een eigen account bij Amazon

Die nieuw is voor Audible, logt u in met uw eigen Amazon login. Daartoe geeft hij deze link haar gebruikersnaam Amazon en wachtwoord Amazon. Als de gebruiker een Amazon-account heeft, wordt deze automatisch gemaakt wanneer hij zich inschrijft met Audible. Wie nog steeds problemen bij het aanmelden kunt het gratis service nummer te gebruiken voor Duitsland van Audible ondersteuning: 0800 tot 5.890.073.

Audible Inloggen AmazonDe nieuwe Audible login rechtstreeks via Amazon.

koppelen Audible-account met de Amazon-account

Wie nog steeds een oud gebruiker, wenst te zijn Audible-account te koppelen met de Amazon-account en voortaan gebruik maken van de nieuwe Audible login. Na het aansluiten op de Amazon-account kunt u inloggen met de Amazone geloofsbrieven op Audible. Amazon wijst erop dat deze voordelen heeft, onder andere, heeft de gebruiker nieuwe functies, zoals Whispersync voor Voice en horen bij het lezen beschikbaar. Echter Audible app-gebruikers moeten downloaden van hun reeds in de app audioboeken opnieuw nadat ze hun rekeningen hebben aangesloten opgeslagen.

Voor het aansluiten van de Audible-account met een Amazon-account, de gebruiker logt in met zijn gebruikersnaam, klikt u op de My Account op de rekening-instellingen op de sub-post "Gebruik uw Amazon-account met Audible", Bevestig nu de geloofsbrieven van Amazon en voer de juiste betalingsgegevens in de laatste stap. Daarna de Audible-login bij Amazon en Audible is mogelijk. blijven actief abonnement, alle titels en aankopen van zowel gebruikersaccounts en nog niet verlost krediet.

Audible Inloggen veranderingBevestig Amazon-account. Bron: Audible
Audible Inloggen Cashbevestigt de betaling. Bron: Audible

map