beëindigen Audible en nog steeds luisteren naar audioboeken? Hoe kan de toegang tot de persoonlijke bibliotheek te krijgen na de beëindiging en welke voordelen heeft een pauze, er is hier te leren!

Audible biedt de hele wereld van audio boeken tegen een vaste prijs. Of u wilt de nieuwste thriller van Simon Beckett horen op de PC of om de weg te leren om het downloaden van de Audible App Zakelijk Engels, de keuze van de titel is gigantisch. Echter, hoeft u niet altijd tijd voor zelfs de beste lezers. Lees hier de opties in deze gevallen biedt de Amazone dochteronderneming aan haar klanten.

beëindigen AudibleAudible biedt gebruikers toegang tot meer dan 200.000 audio boeken uit meer dan 1.000 uitgevers

Audible annuleren of onderbreken?

De vraag kan gemakkelijk worden beantwoord: Het hangt af van het krediet. Als u geen nieuwe titel van het abonnement voor een langere periode heeft gekozen, moet je niet aan te kondigen Audible. Bij beëindiging vervalt namelijk de zusammegesparte krediet. In dit geval moet worden toegestaan ​​om het abonnement te pauzeren. De pauze kan worden gebruikt voor 30, 60 of 90 dagen. In het tijdsbestek geen automatische incasso mogelijk nieuwe krediet. Als een krediet beschikbaar is, kan worden geprofiteerd binnen het interval van de gunstige omstandigheden, anders wordt de normale prijs moet worden betaald voor audioboeken. Op deze website kan de pauze worden gestoken.

Indien de middelen worden gebruikt, kunt u Audible vertrouwen te beëindigen, omdat u de service op elk gewenst moment kan activeren. Met een beetje geluk zie je zelfs een voordeel in een nieuwe conclusie van het abonnement - bijvoorbeeld 50 procent korting voor de komende drie maanden.

Beëindiging zoals pauze kan worden gedaan online via de website of de app of via de klantenservice. Onder het gratis nummer 0800 58900 73 customer service tussen 06:00 en 24:00 uur is beschikbaar via de telefoon. Vanuit het buitenland is een annulering of boeken van een pauze op +49 (0) 89220 61058 - maar met de kosten - mogelijk te maken.

Nog sneller en handiger is de hele zaak online. Deze gebruikers moeten eerst inloggen in de app of op de website met hun geloofsbrieven. Nadat de items zijn geselecteerd mijn rekening. Onder Accountinstellingen, zal het punt abonnement te beëindigen. Nu slechts één Wanprestatie moet worden geselecteerd en hebben het abonnement wordt beëindigd en stuurt de bevestigings e-mail.

Audible kondigen via websiteAudible kondigen: Het is zo eenvoudig via de website.

Wat gebeurt er met de reeds verworven audioboeken

Of de inschrijving werd onderbroken of geannuleerd: De titels die ooit werden verworven, kunnen zo vaak als men weer zou kunnen luisteren. Om de gebruikersaccount met de juiste login is vereist. De app kan worden gebruikt vollumgänglich zonder een bestaande of een onderbroken abonnement. Met het eenvoudige beheer van de rekeningen, alsmede de voortzetting van het gebruik van de titel, zelfs zonder bestaand abonnement Audible biedt zowel een flexibel en gemakkelijk te beheren bieden aan gebruikers.