Inwisselen Audible voucher en weg te geven - Hier ziet u hoe

Inwisselen Audible voucher en weg te geven – Hier ziet u hoe

met de Audible coupon kunnen andere boekenliefhebbers of jezelf voor te bereiden een geschenk. beschrijft die het waard zijn en hoe u uw dierbaren gelukkig maken aanbiedingen!

Audible biedt de wereld van audio boeken. Of u luisteren naar de meest recente criminaliteit in de hersenloze werk aan de PC of wil animeren zijn Engels tijdens het reizen met de trein na het downloaden van de Audible-app: De selectie van titels is geweldig. Ongeveer 200.000 audio boeken zijn beschikbaar op het gebied van thriller, fantasy, science fiction, thrillers, romans, historische romans, klassiekers, humor & Komedie, economie & Carrière, Onderwijs & Kennis, vrije tijd & Levensduur tot taalcursussen, kinderen en jongeren-luisterboeken te ontdekken.

Audible coupon: Een audio-boek gratis

Wie wil proberen deze overweldigende variëteit binding, kan met een gratis proefperiode maand. Met het proefabonnement op een audio-boek kan worden gekozen uit het volledige gamma. Dankzij ongeveer 20 000 titels op de helft van de prijs nog twee boeken die tijdens de proefperiode kan volledig vrij worden gehoord. En het beste deel: Eenmaal gekochte nummers blijven ook na beëindiging in de bibliotheek van de gebruiker en kunnen zo vaak worden gehoord. Het abonnement is altijd gemakkelijk online of per telefoon beëindigd. Dit Audible bon kan worden ingewisseld via de website, geldt echter slechts een keer voor nieuwe klanten.

Audible couponAudible coupon voor een gratis maand

Geef Audible coupon

Wie wil om anderen te verrassen met een gesproken boek, kunt u weg te geven een coupon – die optioneel verkrijgbaar is als een abonnement of als een enkele titel. Deze site leidt tot het aanbod overzicht.

geven een bepaald boek

Wilt u geen abonnement, maar een zeer specifieke audio-boek weg te geven, hoeft u alleen maar een Audible-account. Na registratie kan de gewenste titel geselecteerd. Aan de rechterkant onder de werkelijke shopping cart heeft u de mogelijkheid als een geschenk te vinden. Er wordt een nieuw tabblad te openen, in de eerste van de juiste kaart motief is geselecteerd voor verschillende gelegenheden. Bovendien kan een bericht worden ingevoerd met een maximum van 300 tekens. De audio-boek kan aanwezig zijn als een e-mail of een gedrukt exemplaar in persoon ofwel. Een besluit over de variant via e-mail kan een exacte datum worden ingesteld als de datum van levering. Naar aanleiding van de gift hoeft alleen te worden vervoerd naar de virtuele kassa en betaalde.

Audible coupon voor een titelVoucher voor een titel

bestel een abonnement

Hebben ze gewoon niet vinden van een geschikte boek in het achterhoofd, met de vrolijke tot persoon beschenkende zou kunnen zijn, een abonnement biedt. Dit is optioneel beschikbaar voor drie, zes of twaalf maanden. tien euro zijn verschuldigd per maand weggaf, die echter – in tegenstelling tot de traditionele abonnement – dienen te worden verrekend met de tijd. Net als bij de bovenstaande optie, kan de donor kiezen uit een reeks verschillende opnamesituaties kaarten en beslissen op welke manier de uitverkorene zijn gave zal ontvangen. Het abonnement wordt automatisch het restant te beëindigen na het verstrijken van de periode geboekt.

Audible coupon SubscriptionPrijs overzicht van Geschenkeabos; Afbeeldingen: Audible

map