72 nieuwe WhatsApp emoticons & emoji

72 nieuwe WhatsApp emoticons & emoji

nieuw WhatsApp Emoticons en emoji in zicht: het iOS besturingssysteem 10.2 biedt gebruikers van de populaire Boodschappers binnenkort 72 nieuwe emoji. Daarnaast zijn er diverse andere Apple emoticons herzien en vernieuwd, met inbegrip van de symbolen van de wereld, de bloemen en de maan fasen.

De nieuwe WhatsApp emoticons pakket bevat de felbegeerde Fremdschäm-Emoji

Onder andere WhatsApp gebruikers mogen zogenaamde iPhone op na de update van WhatsApp "Fremdschäm-Emoji" gelukkig. Op verzoek van veel gebruikers, de ontwikkelaars hebben met de "suggereren hand voor zijn gezicht"-Emoji tenslotte completeert het vaakst gevraagd door de fans Emoji. Er zijn ook nieuwe emoji in de categorie van mensen met verschillende huidskleuren en ook diverse grappige alledaagse emoji, zoals komkommer, Uil, avocado, spek of kiwi. Een David Bowie look-alike is ook aan boord als een clown, een gezicht met een cowboyhoed, een glas whisky, een buitenaards wezen, een brandweerman, een piloot, handen schudden, een vlinder en een vos.

WhatsApp EmoticonsEen selectie van 72 nieuwe WhatsApp Emoticons & Emoji. Bron: blog.emojipedia.org

WhatsApp Emoji afscheid te nemen van het komische blik

De nieuwe WhatsApp Emoticons & Emoji worden waarschijnlijk ingebouwd in het iOS-besturingssysteem 10.2 en de Apple emoji aangepast met de update voor de universele Emoji taal. Deze zijn meer en meer vast te stellen uit pure komische blik en kijken veel realistischer. Android-gebruikers zullen waarschijnlijk binnenkort ook te komen en in de WhatsApp Emoji hun recht om te worden geleverd met de 72 nieuwe emoji.

Emoticons en emoji worden steeds populairder

De herziening van smileys en pictogrammen op smartphones wordt steeds belangrijker. De mobiele telefoon gebruikers houden van de kleine emoticons en emoji en worden daarom vervangen door de ontwikkelaars meer en meer kleine plaatjes, gebouwd en herwerkt. Het komt ook om zoveel merkwaardige omstandigheden: Er was onlangs wrok onder de fans na het pistool werd vervangen door een water pistool.

map