WhatsApp Voorbeeld weg? Dus u ze terug te brengen!

WhatsApp voorvertoning verdwenen? Het is omdat van een oude besturingssysteem en nieuwe versies van de boodschapper - dat is het probleem weer aanhoudt & Zie het voorbeeld weer!

Iedereen die voor de iPhone of Windows Phone ontvangt geen preview na het downloaden van WhatsApp, heeft waarschijnlijk een ouder type telefoon. De beveiligingsinstellingen van de boodschappers werden aangepast ten gunste van de bescherming van gegevens. Als gevolg van technische beperkingen - de provider - kan dan ook worden weergegeven in de kennisgevingen aan bepaalde versies van iOS of Windows niet meer tekst preview.

halen WhatsApp voorvertoning

Wie zou niet willen doen zonder deze functie heeft precies twee alternatieven: een nieuwe smartphone of een oudere versie van WhatsApp. Ten eerste, moet u de bestaande versie verwijderen. Naar aanleiding van een oude versie (alle versies ouder dan 2.12) te downloaden en te installeren. of de automatische updates voor WhatsApp uit te schakelen in de haven en start de WhatsApp voorbeeld is terug op de smartphone.

Een alternatieve oplossing voor het probleem gepresenteerd in de volgende video:

Is WhatsApp push notificaties onjuist op een huidige model of Android-apparaat, die ofwel door een storing in de verbinding, of als er problemen zijn met de Push Notification Service voor elk besturingssysteem. In het eerste geval, helpt het om de verbinding te controleren: Indien nodig wordt de flight mode geactiveerd of je zet gewoon de doden ter plaatse? In het tweede geval kan het helpen om de telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Advance maar de gegevens moet altijd een back-up. Een derde mogelijkheid is dat het is uitgeschakeld, indien nodig. In dit geval wordt het probleem snel opgelost:

1. Activeer WhatsApp push notificaties op de iPhone

Om het voorbeeld WhatsApp moet eerst in de instellingen van de app onder het menu-item berichten meldingen, selecteert u Tonen worden geactiveerd om te activeren. Naar aanleiding van de iPhone-instellingen worden geopend en de opties berichten en WhatsApp hier geselecteerd. Hier zijn de verschillende soorten meldingen (banners, hint of Nee). Om een ​​push-notificaties op de iPhone te krijgen, zelfs als het scherm is uitgeschakeld, moet geactiveerd worden op dit punt in het slot scherm.

WhatsApp voorvertoningActiveren WhatsApp voorvertoning op een iPhone. Afbeeldingen: WhatsApp

2. Schakel pop-up-meldingen op Android

Op een smartphone met Android, kan de pop-up waarschuwingen worden ingeschakeld in de systeeminstellingen. Hiervoor opent WhatsApp en na het hoofdmenu. Hier Meldingen optie is afgetapt en na * Pop-up bericht. * Er wordt een nieuw venster geopend, waarin de opties voor WhatsApp preview-scherm. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om niet ontvangen kennisgeving elke keer dat een pop-upbericht of alleen wanneer het scherm is in- of uitgeschakeld.

WhatsApp Android previewEnable pop-up-meldingen op Android

het voorbeeld weer uit te schakelen

je genoeg van pop-ups & Push notificaties, kunt u deze eenvoudig uit te schakelen. Afhankelijk van het besturingssysteem is de procedure als in punt één of twee. Bezitters van een iPhone moet het slechts de No zet de herinnering stijl op de optie. Selecteer Android-gebruikers in het systeemvak instellingen Geen pop-up.

map
Adblock
detector