Dus vinden en u verzonden met de iPad, iPhone en Android WhatsApp grappige video’s

Delen is zorgzame! Maar waar en hoe vind je grappig WhatsApp Videos en hoe kunt u deze delen? Maak nu slim en te zoeten de dag vrienden! Ondanks de overname door Facebook in februari 2014 - WhatsApp Messenger in Duitsland, de app is absoluut. Hoewel er geen specifieke applicatie voor de iPad, zodat u de service te gebruiken met een paar tips en adviezen op de populaire tablet van Apple. Hier kunt u de bijbehorende app WhatApp iPad te downloaden. Maar net te delen met de app korte tekstberichten en vakantiefoto's, de applicatie is veel te goed. Met een beetje onderzoek op het net en een paar klikken te gebruiken - ongeacht of men gebruik maakt van WhatsApp nu op de iPad, iPhone of Android-apparaten - u kunt video's in een handomdraai grappige WhatsApp te vinden en te sturen.

Zo vindt men grappig WhatsApp Videos

Het net is vol met grappige video's die het waard zijn om te worden gedeeld via WhatsApp zijn. Hoewel er een aantal mobiele sites die gespecialiseerd zijn in WhatsApp video's, bijvoorbeeld whatsapp-videos.com, maar in principe kun je verdelen elke video die is geüpload naar YouTube of andere video-sites, met een paar klikken door middel van WhatsApp. Dus de vraag is nog steeds: Hoe en waar grappige video's te vinden? Het antwoord hangt ongetwijfeld af van het soort humor dat je voorkeur heeft. zijn Satire fans - als het Duitse inhoud zou moeten zijn - zeker op het YouTube-kanaal van satire ter postilion vondst. Jonge groenten, Middeleeuwse en jong van hart Late Middeleeuwen zal zeker iets te Buzzfeed vinden. Maar 's werelds grootste conglomeraat van curiositeiten is waarschijnlijk reddit.com waarvan Motte "de voorpagina van het internet" kan meer geneigd dan je zou denken op het eerste. genoemd in verschillende categorieën, Subreddits, kunt u, bijvoorbeeld, bekijk de meest populaire / meest controversiële / oplopend Videos (www.reddit.com/r/videos). Onder www.reddit.com/r/funny is er iets dat is leuk, niet alleen video's.

3 sites met geestige video's die via WhatsApp kunnen worden gedeeld

  • YouTube-kanaal van satire ter postilion: www.youtube.com/user/Postillon24
  • Buzzfeed (www.buzzfeed.com)
  • Reddit: de voorpagina van het internet: het (www.reddit.com)

Dus stuurde je grappige video's met de Messenger-app

Kortom, het is gemakkelijk te delen grappige video's WhatsApp - eenvoudig kopiëren van de link van de video en plak deze in het veld voor de SMS-bericht, verzenden - klaar! Het is nog gemakkelijker als je de video verzenden via de YouTube-app. In dat geval kunt u de video met slechts vier muisklikken delen. Rechtsboven is het pictogram Delen. Door te klikken op het icoon zal een nieuw dialoogvenster te openen en u kunt tussen de verschillende diensten, selecteert WhatsApp. Dan heb je alleen maar te klikken om WhatsApp contact en bevestig de zending. grappig WhatsApp Videos aandeel grappige video's over WhatsApp YouTube-app1:. Aandeel icoon klik > Selecteer 2:. WhatsApp > kiezen uit 3:. de gewenste ontvanger > 4:. Knop "Verzenden".

map