bijgewerkt 30/07/2015: Sinds 29/07/2015 de upgrade naar Windows 10 voor Microsoft-gebruikers beschikbaar is. Het nieuwe besturingssysteem heeft het merk nieuwe browser van Microsoft Edge aan boord. We laten zien hoe elke Internet bezoek te beginnen naar zijn favoriete site!

2015/06/18: Wanneer u eerst een Internet-browser starten meestal pagina van de maker wordt geopend. Wie wil om onmiddellijk te beginnen met zijn favoriete pagina, kan ook Wijzigen van Microsoft Edge Huis.

Microsoft Edge wijzigen Home in een paar stappen

Als u een upgrade naar Windows 10 of op apparaten met de vooraf geïnstalleerde besturingssysteem, is een volledig nieuwe browser software gigant inbegrepen. Want ook zonder Microsoft Edge Download gebruiker Windows-toepassing in apps en op de taakbalk.

Edge ter vervanging van in de verouderde Internet Explorer en Microsoft vestigen zich opnieuw als browser leveranciers. Hiervoor werd de navigatie binnen de verschillende menu-items sterk vereenvoudigd. Bovendien zijn alle verborgen achter de rechter muisknop functies werden verdeeld in beheersbare groepen, zodat er ook in de bediening met het touchscreen geen problemen.

Wijzigen van Microsoft Edge HuisWijzigen van Microsoft Edge Thuis. (Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

Al deze vernieuwingen zorgen voor een vrij intuïtieve navigatie, maar heel anders dan de populaire browsers. Degenen die willen naar de homepage te veranderen, kan dit worden gedaan in een paar stappen. Edge biedt de mogelijkheid om een ​​nieuw tabblad, de pagina's van de laatste sessie of zelf gekozen webpagina's bij het opstarten van beide weer te geven.

Het opzetten van home pages in Microsoft Edge

De Microsoft Edge to Home veranderen is zeer eenvoudig en kan zelfs eenvoudig worden aangepast door onervaren gebruikers.

stap 1: Eerst moet je de Microsoft Edge applicatie te openen. Dit is zowel de overeenkomstige tegel in de app-display en ook door te klikken op het pictogram Edge in de taakbalk.

stap 2Wel, de menu-instellingen van de browser wordt geopend. Dit is rechtsboven achter de adresbalk en wordt gekenmerkt door drie punten.

Wijzigen van Microsoft Edge Home menu(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

stap 3Hier ga je naar de laatste menu-optie-instellingen. Daarna niet meer navigatie in het instellingenmenu is noodzakelijk.

stap 4: Informatie op homepage kan onder Openen met worden veranderd. De gebruiker heeft de volgende opties:

  • Home: De browser begint met de welkomstpagina Edge
  • New Tabseite: Het lijkt altijd een lege pagina met een gecombineerde zoekopdracht / adresbalk.
  • Vorige pagina's: de lipjes van de laatste gesloten sessie worden hersteld.
  • Specifieke pagina ( 's): Bij deze optie kan de gebruiker een pagina selecteren om het programma te starten.

stap 5De laatste mogelijkheid is er een drop-down menu in de MSN of Bing zijn aanklikbaar. Mocht het huis een ander, moet de optie Aangepast worden geselecteerd.

Wijzigen van Microsoft Edge selectie(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

stap 6In het onlangs verschenen strip kan een URL nu worden ingevoerd. Wie wil Microsoft Edge startpagina veranderen en kan niet beslissen voor de ene kant, heeft de mogelijkheid om meerdere startpagina's in te stellen. In dit geval is de browser opent meerdere tabbladen met geselecteerde favoriete pagina's bij het opstarten. Alle instellingen worden automatisch opgeslagen na het invoeren en hoeft niet te worden bevestigd.