Windows 10 is hier - en dus Edge. Of bedoeld of niet, wordt de browser geïnstalleerd. Wie verwijdert Microsoft Edge wil een IE deja vu ervaring. hier leren wat u kunt doen!

Het nieuwe besturingssysteem werd vrijgegeven en Microsoft Edge te downloaden is ook aan boord. We weten al uit eerdere systemen en IE, die ook altijd geïnstalleerd. Wat lijkt op het eerste gezicht als een goede service, op het tweede gezicht, een probleem dat zou kunnen komen uit de film serie The Neverending Story of Groundhog Day. Edge ontdoen van, is in feite niet zo makkelijk ...

verwijdert Microsoft EdgeMicrosoft Edge verwijderen. (Afbeelding: Microsoft Corporation / Redactie)

Microsoft Edge uninstall: Is dat zelfs mogelijk?

Zoals reeds vermeld, 10-systeem is Edge, de opvolger van IE automatisch in Windows geïnstalleerd. Uninstall in de ware zin is buitengewoon lastig. Net als bij de Internet Explorer, de gebruiker loopt tegen zijn grenzen. verwijdert Microsoft Edge deactivering is niet goed mogelijk, maar nu al. Wie had ooit voordat de neus partout de browser niet te gebruiken en is dus niet helemaal berooid.

Verwijder Edge of sight

Edge is zo nauw verbonden met Windows 10 Wie wil Microsoft Edge verwijderen, dus geconfronteerd met een lastige taak die vereist geavanceerde kennis. Wie dit niet heeft, kunt u de browser op zijn minst van zijn dagelijkse veld verwijderen door het verwijderen van de bijbehorende pictogrammen.

Microsoft Edge uninstall taakbalk(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

1. Verwijder de taakbalk

  • Het symbool van de rand van de taakbalk te verwijderen, de gebruiker op de rechter muisknop op het betreffende symbool.
  • Kies nu voor de onderste optie programma uit de taakbalk te lossen en de icoon verdwijnt.

Microsoft Edge verwijderen Start menu(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

2. Verwijder vanuit het menu Start

  • Open eerst het menu Start op het pictogram van Windows in de linkerbenedenhoek van het bureaublad.
  • Nu zijn alle apps en functies worden weergegeven in het menu Start. Ook is de browser is te vinden onder de pannen.
  • Om Edge verwijderen, de gebruiker klikt op een klik met de rechtermuisknop in de tegel.
  • Ten slotte wordt de mogelijkheid geklikt op te lossen vanaf het begin.

Microsoft Edge uninstall verwijderen Start(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

Geheel verwijderen Edge: Voor professionals

Onmogelijk is het niet vanzelfsprekend om Microsoft Edge verwijderen. Echter, deze diepe ingrepen in het systeem nodig zijn, dat is ingewikkeld en niet alleen gedaan met twee klikken. Voor de gemiddelde Joe gebruiker en leken is dit ook delicate omstandigheden. Wie zichzelf niet vertrouwt, die liever moet accepteren dat Edge ergens laten rondslingeren in het systeem.

Om Edge verwijderen, moet u het besturingssysteem (C: \ windows \ system apps \ Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe) verwijder het systeem app. Bovendien moet de gebruiker alle links en alle bestanden verwijderen om de browser te verwijderen (C: \ Program Data \ Microsoft \ Windows \ AppRepository). heeft de rechten van de Access Control List. Dus Microsoft Edge niet meer verschijnt in de zoektocht, de index van de app moet ook opnieuw worden gemaakt. Bovendien is het verwijderen van de cache van de app-gegevens directory is onderdeel van het proces.