Microsoft Edge traag? vrijlating van alle remmen nu

Microsoft Edge traag? vrijlating van alle remmen nu

Veel gebruikers klagen dat de opvolger van de IE Microsoft Edge langzaam was. Wat de oorzaken zijn en hoe de remblokken te verwijderen – voort te zetten!

De Microsoft Download Edge is vooraf geïnstalleerd op Windows 10 Duidelijk dat de gebruikers van het nieuwe systeem ook kijken naar de IE opvolger tijden. Terwijl sommige wonder bliksemsnel, anderen klagen dat reacties op clicks nemen soms een paar seconden op de pagina’s eeuwige laden of dat scrollen is erg vervelend.

Microsoft Edge langzaam

Microsoft Edge langzaam: Verschillende oorzaken

Iedereen die worstelen met vertragingen en lange laadtijden wanneer Edge browser, kan in eerste instantie worden gekalmeerd – is geen alleenstaand geval. Echter, er kunnen verschillende redenen wanneer de nieuwe browser van Microsoft beduidend langzamer dan haar concurrenten zich gedraagt. Wij verwachten dat de zaak grondig en show-oplossingen voor de verschillende problemen op.

Is Microsoft Edge langzaam, kan de schuld in bepaalde omstandigheden de cache. Misschien defect of er kunnen eenvoudige fouten besturingssysteem voordat. Een andere mogelijke oorzaak is de programmeertaal Java. Zoals reeds opgemerkt, Edge niet altijd aan de slag met Java.

Oplossingen voor Edge versnellen

Om bovengenoemde redenen, zijn er verschillende oplossingen, die hierna in meer detail beschreven. De eenvoudigste en waarschijnlijk meest bekende versie is de cache, die ook presteert in andere browsers om straf te versnellen.

Edge langzaam door cache: Problemen oplossen

Onder bepaalde omstandigheden, de cache is er verantwoordelijk voor dat Microsoft Edge traag. In cache bijvoorbeeld tijdelijke gegevens tijdens het surfen steeds informatie die is opgeslagen. Sommige gegevens zijn opgeslagen of uitpuilende cache geheugen kan problemen veroorzaken. Daarom is het wissen van de cache kan helpen. Hoe maak je: the Edge:

 • Open de browser en op het menu (drie puntjes) knop in de rechterbovenhoek.
 • Daar worden de instellingen geselecteerd
 • Onder de instellingen van het gebied is Clear browsing data te vinden, wordt geklikt in de Select op te worden verwijderd item.
 • Nu, de gebruiker sets te vinken surfgeschiedenis, cookies en opgeslagen website gegevens en gegevens in de cache en bestanden en klik op de knop Verwijderen.
 • Ten slotte sluit de browser en opnieuw beginnen.

Microsoft Edge langzaam Cache

Is Microsoft Edge nog steeds onveranderd traag, moet de gebruiker de volgende oplossing proberen.

oplossen van een probleem met Java

Helpt het wissen van de cache niet helpt, kan de problemen die worden veroorzaakt door Java. Een ongedaan en installeer de nieuwste versie van Java kan helpen. Hier is hoe:

 • De gebruiker navigeert via het Configuratiescherm om programma’s te verwijderen en vervolgens naar programma’s

Microsoft Edge langzaam Java

 • Er kiest hij Java en de installatie van de software
 • Dan kan de gebruiker installeren van de Java Runtime Environment downloaden en hier.
 • Herstart de computer en controleer of Edge

Controleer systeem de tand

Wie bepaalt na de tweede poging om een ​​oplossing die Microsoft Edge is traag, kan nog steeds proberen ons derde voorstel. Dit is een systeem te controleren of is om onregelmatigheden te ontdekken en oplossen van fouten in Windows 10

 • Eerst moet de gebruiker maakt een rechter muisklik op het pictogram van Windows.
 • In het menu, is het selecteren van Command Prompt (Administrator) geklikt.
 • Dit zal een commando venster waarin we nu binnenkomt SFC / scannow openen.
 • Zodat een automatische oplossen van problemen wordt gestart. Als er problemen worden gevonden, lost Windows 10, dit onafhankelijk van elkaar.

Microsoft Edge langzaam systeemcontrole

In het beste geval is de derde benadering betekende dat Microsoft Edge sneller draait nu.

map