Pas Microsoft Edge Instellingen: hoe het werkt

de Edge instellingen Microsoft bieden interessante manieren om de nieuwe browser aanpassen van Microsoft gericht op hun eigen verlangens - dus bijvoorbeeld verandering pagina en bladwijzers importeren. We onthullen de belangrijkste tips & Tricks!

Microsoft Edge instellingen aanpassen: Design, favorieten, huis en leesweergave

De gebruiker van de Microsoft Edge instellingen nadat Microsoft Edge te downloaden via de drie kleine puntjes rechtsboven bereikt. Met nog een klik op Instellingen opent een venster met de kritische opties. De Windows 10 gebruiker selecteert de gewenste ontwerp, kan een favorieten bar activeren, hun bladwijzers importeren uit een andere browser en het bepalen van het huis. Hij bepaalt ook welke pagina om nieuwe tabbladen te openen. Het kan ook onnodige gegevens wissen en de browser van de stijl van het lezen uitzicht, en de lettergrootte naar eigen wensen volledig aanpassen.

Hieronder alle belangrijke Microsoft Edge instellingen in detail:

Kies een ontwerp

Er zijn twee alternatieven voor de Windows 10 stijl - licht en donker. Standaard is de nieuwe Microsoft-browser voorgesteld in heldere optiek. Als u liever de chique donker, kiest dit.

Toon favorieten Bar

In Microsoft Edge aan de favorieten bar kan worden ingeschakeld met een muisklik in en uit. Standaard is het verborgen. Wie ingeschakeld geven de favorieten bar optie kunt slepen en bladwijzers dalen tot de favorieten bar, en deze opslaan.

Edge instellingen MicrosoftMicrosoft Edge instellingen: Favorieten bar enkele muisklik en te verbergen (Foto: editorial)

Favorieten importeren uit andere browsers

de bladwijzers van andere browsers zoals Mozilla Firefox en Google Chrome kunnen worden geïmporteerd met de optie favorieten uit andere browsers vrij eenvoudig in Microsoft Edge import. Selecteer eenvoudig de gewenste browser. Alle beschikbare bladwijzers worden weergegeven in Microsoft Edge op de knop Importeren en de gebruiker heeft in zijn bezoeken aan het internet zijn gebruikelijke bladwijzers bij de hand.

geopend met

Onder het item Open met één bepaald te beginnen met die kant Edge. Er zijn vier opties: Home, New Tabseite, vorige pagina's, specifieke pagina (s). Die selecteert deze, gezien de voorstellen MSN en Bing, maar kan ook worden gebruikt met aangepaste andere kant.

Microsoft Edge thuissituatiesAan welke kant rand te beginnen? (Foto: editorial)

Browsegegevens wissen

Hier kan de gebruiker klikt op de Select kanaal dat moet worden verwijderd item. Stel de delete voorstellen browser geschiedenis, cookies, en opgeslagen website data en gegevens in de cache en bestanden. kunt u ook downloaden geschiedenis, formuliergegevens en wachtwoorden toe te voegen om te verwijderen indien gewenst. Toon Een klik op Meer aanbiedingen extra schoonmaakkosten opties voor de browser: media licenties, pop uitzonderingen toestemmingen voor de positie van gegevens, het volledige scherm en compatibiliteit permissies permissies.

lezen

Onder de optie Lees de gebruiker van de stijl van het lezen view selecteert. Standaard, licht, medium, en er zijn vier mogelijkheden. Bovendien kan de lettergrootte in het lezen weergave worden eventueel kleine, middelgrote, grote en zeer grote.

Edge instellingen Microsoft leesweergaveLettergrootte in de leesweergave set (Afbeelding: editorial)

geavanceerde instellingen

Weergeven Een klik op de Geavanceerde instellingen biedt een aantal andere fijne aanpassingen, onder andere, koekjes, Cortana, bescherming en diensten van gegevens. we geven informatie over deze extra Microsoft Edge instellingen in de volgende gids: pas Microsoft Edge: Geavanceerde instellingen

map
Adblock
detector