Microsoft Edge importeren en beheren bladwijzers

Microsoft Edge importeren en beheren bladwijzers

Import Microsoft Edge Bookmark maakt de overname van favorieten van een andere browser. Zo kunnen gebruikers hun bladwijzers collectie direct na Microsoft Edge downloaden beheren.

Microsoft Edge Bladwijzers importeren uit Firefox & Co.

Na verloop van tijd, zoveel bladwijzers ophopen in de map Favorieten in de standaard browser. De mix van vaak gebruikte sites, interessante lectuur waarvoor u niet over de tijd en linkverzamelingen naar online winkels profiteren gebruikers enorm. In plaats daarvan, de adressen van nieuwe interessante pagina’s om te onthouden, één klik is voldoende op het sterpictogram.

Ook in de browser verandert je geef niet op dit handige links. Als u overschakelt op de Edge browser met de overstap naar Windows 10, kunt u alle bladwijzers importeren uit Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera en andere browsers. De procedure is afhankelijk van de browser.

Favorieten uit Internet Explorer en Google Chrome

De Microsoft Edge Bookmark Importeren vanuit de browsers Google Chrome en Internet Explorer werkt met een paar klikken.

Import Microsoft Edge BookmarkBladwijzers importeren met een paar klikken Microsoft Edge. (Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

Voor deze gebruikers onderweg de eerste ding op de slag symbool. Deze bestaat uit drie horizontale balken en ligt direct naast het pictogram ster.
Daarna verschijnt er een drop-down menu met de favorieten. Aan de rechterkant is er de mogelijkheid om favorieten te importeren.

Hier kunnen gebruikers tussen de browsers Internet Explorer en Chrome kan kiezen. Klik op Bladwijzers importeren van de respectievelijke browser favorieten bar Edge zijn opgeslagen.

Microsoft Edge Bladwijzers importeren Chrome(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

Importeren van HTML-bestanden alleen via de omweg

Gebruikers van andere browsers hebben momenteel een omweg naar Microsoft Bookmark Import gebruiken.
Voor de meeste browsers, kunnen bladwijzers worden geëxporteerd als een HTML-bestand en vervolgens direct ingevoerd in de nieuwe browser. Helaas, de rechtstreekse import bookmark-bestanden in Microsoft Edge is op dit moment niet mogelijk.

Wie wil importeren als Firefox-bladwijzers in Edge, heeft twee verschillende manieren.

Gebruikers moeten het eerste wat uw bladwijzers exporteren als een HTML-bestand. Afhankelijk van de omvang van de collectie favorieten, de volgende procedures te bieden:

  • Lange collecties moeten eerst worden geïmporteerd in de Chrome-browser of Explorer. Daarna wordt de invoer Edge basis van de hierboven beschreven schema.

  • Met beheersbaar bookmark lijsten, is het raadzaam om het HTML-bestand direct in het nieuwe Microsoft-browser te openen en de koppelingen handmatig distribueren op elke map fitting favorieten.

Favorieten beheer in Microsoft Edge

De nieuwe Microsoft-browser biedt een nieuwe favorieten het management dat om de bladwijzers brengt. Naast de vertrouwde mappenstructuur voor de links is er de mogelijkheid om favorieten in een lijst meting op te slaan.

Nieuwssites, blogs of artikelen kunnen afzonderlijk worden opgemerkt. De presentatie vindt ook beelden van de favoriete pagina’s, zorgen voor een vereenvoudigde navigatie.

Microsoft Edge Bladwijzers importeren Reading List(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

map