Minecraft paarden: eerst vinden, dan tam en ride

Minecraft paarden: eerst vinden, dan tam en ride

Minecraft paarden treden alleen op bepaalde plaatsen. We laten zien waar ze te vinden, hoe te temmen en te rijden. Meld u nu aan voor Horse Whisperer! Na de gratis Minecraft Download de gamer, niet alleen beweegt door een wereld gemaakt van blokken en grondstoffen. Ook zijn verschillende wezens en dieren zijn te vinden in de zandbak wereld. Een van de meest populaire wezens zijn paarden. Wie heeft bijgehouden de schattige hoefdieren kan temmen en te berijden. Hoe je dit doet, zien we in de volgende uitleg.

Waar komen Minecraft paarden?

Wie al een tijdje bewegen in de Minecraft wereld, maar is nog niet gevonden een paard, waarschijnlijk keek in de verkeerde plaatsen. Minecraft paarden komen alleen te vinden in savannes en vlaktes. Deze beperkte middelen bestaan ​​niet in andere dieren. Net als in werkelijkheid goed, paarden kuddedieren zijn en het vinden als zodanig. De meeste zijn 2-6 wilde dieren die zijn gevonden in een kudde en kan heel veel geluk te winnen voor zichzelf. De wilde paarden zijn er in verschillende jas kleuren wit, grijs en zwart op crème, bruin of vos rood eerder.

Minecraft paardenWaar komen voor de Minecraft paarden?

Bovendien hebben verschillende patronen mogelijk, zodat er in totaal 35 verschillende kleuren. In aanvulling op paarden en ezels worden gevonden in het wild. Mules kan echter alleen maar door de fokkerij. Ezel en paard hoeft te worden gekruist.

Dus paarden worden getemd in Minecraft!

Het temmen van de wilde paarden is niet echt een grote uitdaging voor de gamer. maar een beetje doorzettingsvermogen en geduld moet je mee te nemen.

1&# 46; stap: Ten eerste, de speler heeft om te bewegen in de richting van het dier en kijken. hier is dat hij beide handen vrij belangrijk.

2&# 46; stap: Nu kan hij op het paard met een recht op een eerste poging rijden nemen. Het paard zal werpen van de speler na een korte tijd.

3&# 46; stap: Herhaal dit proces een paar keer. De gamer moet een aantal bombardementen op te vangen, maar uiteindelijk zal het dier op te geven.

Minecraft paarden temmenDe speler heeft te maken met een aantal glijbanen.

4&# 46; stap: Het paard wordt getemd, als hart stijgen boven het paard in de lucht.

5&# 46; stap: Temmen van Minecraft paarden kunnen worden geholpen. Het is sneller wanneer je de paarden appels, suiker of tarwe te voeden. Golden appels of wortelen zijn zelfs beter versneller.

Minecraft paard Gouden appelPaarden houden appels!

Zijn paardrijden – hoe het moet

Werden de paarden eens getemd, een macht hoefdieren natuurlijk rit tijden. Om een ​​paard goed te rijden, dat is ook te controleren, gamers hebben behoefte aan een zadel. Bareback rijden, hoewel ze kunnen worden, maar niet direct.

Hoe kan ik een zadel te krijgen

In vergelijking met veel andere punten in Minecraft zadel kan niet bekend. Dat wil zeggen, je hebt om ze te vinden. Zadel is te vinden op de volgende locaties:

  • in de mijnen
  • in kerkers
  • in kisten
  • in bolwerken

Bovendien is het ook mogelijk om de visserij zadel te gaan. Echter, dit gebeurt zelden. Bovendien kan men ze houden na een uitwisseling met dorpelingen.

Met Minecraft paarden voor ervaren ruiters

Het zadel is gemonteerd op een paard, door met een klik met de rechtermuisknop op het paard. Daarna wordt het zadel geplaatst in de daarvoor bestemde inventaris.

Minecraft het ZadelTot het zadel in de ruimte inventaris

Upgrade op Minecraft paarden

De upgrade naar de Minecraft paard werkt prima met de Shift-toets, dan is men ook stijgt opnieuw. De besturing van het paard uitgebreid standaard met de toetsen beweging. Dat wil zeggen met behulp van de sleutels en W, A, S en D van de muis. Daarnaast kunt u springen met behulp van de spatiebalk. Sprongen 1,2-5,1 blokken hoogte in het bereik van mogelijkheden. Tijdens een Ritts spelers zijn ook in staat om de normale interactie. Aldus b.v. Gevechten te paard mogelijk.

rijpaarden Minecraftmeester piste met Minecraft paarden

Hellingen van een blok en lacunes van deze omvang kan worden beheerst met Minecraft paarden. Echter, men moet niet vergeten dat het iets breder dan wandelen in het zadel. Aldus voegen door een blok te strak.

map