Minecraft Fence: vind crafting en behuizingen te bouwen

Minecraft Fence: vind crafting en behuizingen te bouwen

met een Minecraft Fence kan gekooide dieren en monsters zijn uitgesloten. Lees hier hoe door bewerken hekken, vindt en toepassingen!

Gamers die willen een grote tuin met boerderijdieren in Minecraft te bouwen om vlees, wol of leer te winnen op de lange termijn, kan rond redelijke behuizing niet. Dit moet ook worden gebouwd na de Minecraft Download voordat Eindelijk aan runderen of paarden, etc. om chaos en op hol geslagen te vermijden. De volgende gids laat zien hoe door het bewerken van omheiningen of plaats en wat moet worden beschouwd, zodat er geen kraal aan het eind zelf.

Minecraft Fence

Wat u moet weten over de Minecraft Fence

Voor Minecraftler die willen gaan onder de fokkers, hekken zijn de alfa en omega, omdat zij de basis voor behuizing. maar de Minecraft hek kan niet alleen bij elkaar te houden dieren, kan hij zelfs wezens houden. Wie bouwt een hek om zijn huis, kan zichzelf en zijn rechter aan Creeper beschermen.

Hekken automatisch verbinding met elkaar en met betrekking tot botsingen spelers 1,5 blokken hoog, anders een blok. Wie is op hetzelfde niveau als een hek, kan niet zomaar overheen te springen. Dit geldt voor de andere spelers, monsters en dieren. De enige uitzondering spinnen als ze er overheen te klimmen. Voor alle andere Up springen is alleen mogelijk. Men heeft dan een hoogte van anderhalve blokken. U kunt hekken met behulp van drukplaten een beschermend mechanisme uit te breiden. Deze kunnen op de hekken worden gezet en dan meteen alarm te geven wanneer een wezen of speler springt op het hek.

Let op: Wie heeft hekken, moet ook denken aan een output en input. Deuren zijn daarom noodzakelijk. Als alternatief kunt u ook Netherziegelzäune gebruiken voor boerderijen. Schutting type niet verbinden met de “normale” hekken, zodat een kleine tussenruimte overblijft. Volwassen grote dieren zoals paarden en dus passen niet door. Spelers, dorpelingen en kleine dieren zoals konijnen doet. Bovendien kunnen jonge dieren door te gaan.

Dus het hek wordt gecraftet in Minecraft

Voor de vervaardiging van een Minecraft hek van gamers vereist slechts één materiaal: hout.

1. verzamelen van hout: Omdat het hek is gemaakt van hout als grondstof, moet de gamer eerste verzamelen hout. De houtsoort maakt niet uit – alle houtsoorten kan worden omgezet in hekken. zie je alleen de kleur enigszins anders.

hout Minecraft hek

2. sticks & Houten planken: de gebruiker moet produceren nu palen en houten planken van de verzamelde hout, aangezien beide materialen voor Minecraft hek nodig zijn. verkregen per eenheid van hout vier planken en vier sticks je krijgt met twee gestapelde houten planken.

3. Hek crafting: Voor een hek twee stokken en vier platen nodig zijn. In de onderste twee rijen vierkante houten plank, vloer, houten plank geplaatst van links naar rechts. De gebruiker @ infrastructuur drie hekken elke productie.

crafting Minecraft Fence

Fence poorten en Netherziegelzäune crafting

Wie wil behuizingen te bouwen moet ook nadenken over de openingen en in- en uitgangen. Hekwerk poorten kunnen worden met één blok hout. Zo is de gebruiker van een houten eenheid wint vier platen, die op hun beurt kunnen worden omgezet in twee platen en vier polen. Dus je hebt de nodige ingrediënten voor een poort als volgt worden geplaatst:

Minecraft omheining poort

Hekken gemaakt Netherziegelblöcken zijn nuttig om kleine openingen of doorgangen tussen de hekken te creëren. Omdat deze hekken ook niet branden, kunnen ze optimaal worden gebruikt om lavastromen af ​​te bakenen. In tegenstelling tot de Minecraft houten hek, hoeft de gebruiker geen sticks (verkrijgbaar namelijk niet) nodig, maar 6 Netherziegelblöcke.

Natuurlijke bronnen van Minecraft hekken

Naast de mogelijkheid om hekken te vervaardigen, zijn ze te vinden in de Minecraft wereld en “te beperken”. Onder andere, verschijnen ze op de volgende locaties:

 • in dorpen
  • putten
  • lantaarns
  • de smid
  • de wachttoren
  • bij de slager, etc.
 • in vestingen (meestal in bibliotheken)
 • in de mijnen
map