Minecraft zonder Java-spelletjes: Hoe het werkt!

je bent het aan de meest recente update van de sandbox games die nu Minecraft zonder Java kan worden gegokt. blijven, hoe de veiligheid en de prestaties te komen in Minecraft!

Na het downloaden van Minecraft in Windows-besturingssystemen op de "normale" Java-client waren geweest hun toevlucht nemen. Dit feit is nu onderdeel van het verhaal, want met de nieuwe update, die Microsoft heeft onlangs uitgerold, is het mogelijk Minecraft nu om te spelen zonder Java.

Minecraft zonder Java

Minecraft zonder Java: Meer veiligheid & snelheid

De update brengt doorslaggevende voordelen. Java is wijdverspreid en komt in vele gebieden, zoals desktop-applicaties worden gebruikt. Echter, Java is een naast Adobe Reader en Flash het populairste doelwit van aanvallen van hackers. De kwetsbaarheid van deze programma's zijn grotendeels verantwoordelijk voor dat Windows is kwetsbaar. de Bijwerken van Minecraft is nu de lancering van zijn eigen Java-motor met, die het gebruik van onbetrouwbare, het hele systeem Java-client overbodig maakt. Een positief neveneffect is dat de prestatie het spel met behulp van zijn eigen klanten veel beter is. Dus Minecraft moet veel sneller dan voorheen te starten.

Update voor Windows-pc's

Zo veel als Windows-gebruikers zijn waarschijnlijk de game-update te waarderen, zo teleurgesteld waarschijnlijk Mac en iOS-gebruikers. Dus is de vangst van de update: Mac OS X heeft geen rekening gehouden. Zoals Microsoft uitgelegd, maar de innovatie is om later dit jaar voor Apple-gebruikers, helaas, pas tegen het einde van het jaar.

Sun Java gratis Minecraft-versie wordt geactiveerd

Voordat spelers de conventionele Java-client kunnen verbannen uit hun PC, moeten de update eerst worden uitgevoerd, waardoor de gok van Minecraft zonder Java.

1. Download: In de eerste plaats moet de huidige versie van Minecraft.exe worden gedownload. Hiervoor volgt u de link van de tweede paragraaf.

2. folder werkstuk: Vervolgens sleept u het bestand naar een map waar het spel samen met alle bestanden moeten worden in de toekomst.

3. Launcher update: Nu is het setup-bestand gestart en het downloaden van de draagraket updates automatisch gestart. Dit is voltooid, wordt de sandbox spel begint automatisch.

Voeg 4 Profiel: Nu moet de gebruiker het profiel aan te passen. Hiervoor klikt hij op de draagraket in de linkerbenedenhoek op Profiel bewerken en ga naar Java-instellingen (Advanced). Hier is er het vakje Uitvoerbare waarin een cheque nu is ingesteld.

5. pad voor Minecraft EXE en Java: Aan de rechterkant is er een draagraket paragraaf waarin het nieuwe pad naar Minecraft.exe- bestand moet worden ingesteld. C: \ Minecraft draagraket \ runtime \ jre x 64 \ 1.8.0_25 \ bin \ javaw.exe Bovendien wordt het pad voor Java als volgt ingesteld.

Minecraft zonder Java pad

6. Sla Nu moet de nieuwe aanpassingen alleen wordt bevestigd door de opdracht Save Profile.

7. Verwijder Java-client: Ten slotte kan het hele systeem Java-client worden geschrapt en Minecraft zonder Java te genieten.

Maria S.

Conclusie van Maria S.

Wie bedreigingen gevonden op Java de weg naar de Windows-pc, vermijd het maar niet willen opgeven van Minecraft moet de instructies te volgen. De update brengt niet alleen veiliger, maar ook meer plezier als gevolg van betere prestaties. Bovendien wordt de omzetting snel gedaan.

map