Dus de Minecraft aambeeld is gebouwd en gebruikt 2023

Dus de Minecraft aambeeld is gebouwd en gebruikt

de Minecraft aambeeld is een gebruiksvoorwerp. Wat u kunt doen met het aambeeld, hoe het te bouwen en gebruikte – out now! Gamers die willen snel vooruitgang te boeken in de Minecraft wereld na de gratis Minecraft te downloaden, kan helpen met specifieke objecten. Een van deze objecten is de Minecraft aambeeld, met de reparatie en de naam van objecten en het verhogen van betovering is mogelijk. Hij verschijnt niet als een natuurlijk element, dat moet worden geproduceerd uit Minecraftler zelf. We laten zien hoe door het bewerken van dit werkinstrument, wat en hoe het te gebruiken dan. Minecraft aambeeld Een handig hulpmiddel in de zandbak wereld: The Minecraft aambeeld

Het maken van Minecraft aambeeld: Hoe werkt het?

Voor het bewerken van een aambeeld slechts één materiaal nodig is: ijzer. Hiervan is echter de gamer heeft veel.

 • De gebruiker moet erts te verzamelen in de eerste stap. Een totaal van 31 ijzeren staven nodig om te kunnen produceren uit een aambeeld.
 • Met het oog op de ijzererts te zetten in ingots, zal ook een kachel en steenkool nodig zijn. Dus de ertsen kan dan smelten.
 • Alle noodzakelijke ijzeren staven aanwezig, deze moet nu worden omgezet in ijzer blokken. Doel is drie ijzeren blokken, elk blok ijzer 9 bar nodig produceren.
 • Zijn ze klaar ze samen met de andere drie ijzeren staven, zoals aangegeven in de onderstaande afbeelding aangebracht. In de bovenste rij zijn de drie blokken, een gietblok precies in het midden gebied en de overige drie in de onderste rij.
  crafting Minecraft aambeeld Om de Minecraft aambeeld klaar is. Spelers moeten er rekening mee dat het aambeeld kan alleen worden gebruikt voor een bepaald aantal, na ongeveer 25 gebruikt het zal barsten. Daarom is het zinvol om een ​​aantal aambeelden ambacht.
  Met een redacteur direct zorgen voor een Minecraft Skin

Aangezien het aambeeld wordt gebruikt in Minecraft

Als het aambeeld gemaakt, nu beschikbaar voor de gamer te openen verschillende mogelijkheden voor het gebruik ervan. een bepaald aantal niveaus ervaring zal worden afgetrokken voor elk gebruik, bij de meeste, dit is 40. Klik met de rechtermuisknop op het aambeeld om het venster waarin alle drie functies kunnen worden uitgevoerd openen.

hernoemen voorwerpen

Een van de basisfuncties is het hernoemen van objecten. om gereedschappen of wapens een andere naam te geven, maakt tot nu toe zin als het bespaart de kosten van het herstel gamers. Hernoemen met behulp van de Minecraft aambeeld is ook mogelijk wanneer een item niet kan worden gerepareerd. Er dient echter te worden opgemerkt dat hernoemde gereedschappen niet langer te stapelen. Hernoem Minecraft aambeeld Wat zijn de kosten wanneer u bent, afhankelijk van het type van het object. Deze hebben een bepaalde houdbaarheid, bijv. Weapons of gereedschappen worden in mindering gebracht in aanvulling op de basiskosten voor het eerst 7 ervaringsniveau. Na een verdere 10 items die niet slijten, kostte slechts 5 en 9 ervaringsniveau. Tip: Wie gelijktijdig hernoemen van gereedschap en reparatie ervaring niveau kunt opslaan als basis en boete kosten eenmaal zijn gemaakt.

Reparatie van gereedschap met het aambeeld

De Minecraft stootblok kan gereedschappen en objecten te herstellen. Dit wordt gedaan door het oorspronkelijke materiaal wordt toegevoegd. Een tuniek kan worden gerepareerd bijvoorbeeld nieuwe leer, een houten zwaard, maar door middel van hout. De reparatie van een grondstof kan herstellen tot 25 procent van de duurzaamheid. repareren Minecraft aambeeld Uitgesloten van de reparatie, echter, zijn:

 • bogen
 • scheren
 • visvangst
 • aanstekers
 • wortelen Rods
  Tip: Het kan worden gebruikt om meerdere eenheden van een grondstof herstellen. Dit bespaart straf kosten.
  Così l'incudine Minecraft è costruito e usato

verhogen betovering door het combineren van

De derde basisfunctie van het aambeeld is om de voorwerpen te combineren. maar mogen alleen objecten van hetzelfde type. Het object die op linkergebied is geplaatst, is het doelobject, krijgt de betovering. De op juist gebied verdwijnt na de operatie en wordt daarom als slachtoffers onderwerp genoemd. combineren Minecraft aambeeld Verschillende manieren van het combineren van zijn:

 • Als het slachtoffer niet is onderworpen of minder verrukt, wordt het doelobject alleen gerepareerd.
 • Als het slachtoffer onderwerp hetzelfde aantrekkelijke, kan een deel of het gehele charmante worden overgedragen. Hier zijn er vele mogelijke combinaties, maar ook speciale gevallen. De kosten kunnen zeer hoog in het proces. Men kan een maximaal rendement van 5 het aambeeld te bereiken.
map