Tips: Hoe Minecraft diamanten sneller maken

Tips: Hoe Minecraft diamanten sneller maken

De Minecraft diamanten zijn de meest populaire grondstoffen en gekarakteriseerd als moeilijk te pakken te krijgen. Vooralsnog lukt snel, de gamer leert hier! de Minecraft diamanten is dat het zeer waardevol blokken in de populaire game Minecraft, die kan worden afgebroken met een ijzeren pikhouweel in de mijnen. Ze zijn zo populair omdat het niet als een instrument transformeert te dragen en te werken tweede snelste voor goud. Wie heeft dit niet het grote strategie spel dat hier gratis kan worden gedownload Minecraft en krijgen meteen met de bouw begon gespeeld.

Hoe vindt u diamanten snel en gemakkelijk Minecraft

De populaire en zeer zeldzame Minecraft diamant vindt van gamers alleen in de onderste lagen van de blokken wereld in de vorm van Diamantenerz die moet worden behandeld met ijzer of diamanten houweel nog alleen. Meer zelden, kan de speler de waardevolle grondstof in kisten van de woestijn tempels, mijnen of dorp smeden vinden. Dus, om snel naar diamanten, moet de speler veel graven. Het meest geschikt om de lagen 5-12. Minecarft diamanten 1.1 Zodat de speler altijd weet of hij gelijk graaft, Hij controleerde met de toets F3 zijn positieDe Y-coordinaat van groot belang en zodra dit aangeeft dat een waarde tussen vijf en vijftien, graaft hij gelijk is. Om goed voorbereid op de mijnbouw gear te zijn, de gamer moet vele fakkels tot meer dan 100 plus veel eten, een zwaard en een pikhouweel dat wil zeggen, dit is zelf van diamanten of ijzer.

De snelle afbraak van Minecraft diamanten en het gebruik ervan

De Diamantenerz gevonden de volgende te verwerken. Om het te breken in zijn negen items, de speler plaatst de diamant blok in de oven te smelten. Deze gedemonteerd in zijn samenstellende gaat zonder verlies van middelen en kan altijd worden teruggedraaid. Als de speler de individuele diamanten, kan hij beginnen met het pantser, diamant gereedschap (diamant zwaarden, schoppen of -äxte), platenspelers, magie tabellen of vuurwerk ster te bouwen. Minecraft Diamond 2.1

Handige tips over de waardevolle grondstof

Vaak zijn er meerdere Diamantenerzblöcke samen. Dit betekent dat voor de mijnwerkers die hij intensief bezig moeten houden zodra hij een blok tegenkomt. Bovendien, lava, de aartsvijand van diamanten, ook terug te vinden in de onderste lagen van de Minecraft wereld. Om deze reden is zorgvuldigheid vereist en het wordt aanbevolen om nooit recht naar beneden te graven, maar alleen in parallel en tunnel voorbeeld. Ook geldt echter dat wanneer lava verbergt en diamanten. Dus, het loont om nog eens grondig zodra men krijgt om lava goed kijken. Voor een grotere efficiency bij de afbraak van diamanten, het meevoeren van gecrafteten diamant pikhouweel is perfect: Voor de gamer betoverd pikhouweel op zijn magische tafel en voegt het toe het vermogen "geluk" toegevoegd.

map