Eindelijk! Mojang stelt gebruikers in staat hun Change Minecraft naam kan. Is het mogelijk of nog in de toekomst? Hier leren de details! De steen-op-steen spel van de Zweedse ontwikkelaar Markus "Notch" Persson, geniet een grote populariteit wereldwijd. Als u de hype miste tot nu toe, maar nog steeds wil om te springen op de Minecraft trein kunt de nieuwste versie van Minecraft gratis. Minecraft wordt voortdurend bijgewerkt sinds de release in 2009 en verbeterd. Een functie die wordt verlangd in de gemeenschap voor een lange tijd en hoop voor alle Minecraftler met elke update is dat je de naam Minecraft kan veranderen. Helaas, deze functie is nog slechts een wens - het maar moet niet blijven als we de fabrikant geloven. Change Minecraft naam

Verander Minecraft naam: Functie wordt gepland

Mojang, het bedrijf Developer Persson, kondigde in april van vorig jaar (2014), die met de release van Minecraft 1.8 eindelijk de kans krijgt om zijn naam te veranderen in Minecraft. Nu is de versie 1.8 de functie, maar is er niet. Maar er is hoop dat deze functie eigenlijk nog zal komen. De vraag is alleen wanneer. Immers, heeft Mojang al gelegd met de update 1.7.6 eerste voorwaarden voor de uitvoering van de functie. Met deze release waren in feite al is gemaakt door alle gebruikers-ID's. Dat wil zeggen, de identificatie kan nu al worden gedaan, ook al is de naam van een dag iemand anders zou moeten zijn. De ID moet ook bestaande naam te beschermen tegen diefstal. Een kleine vangst echter, zijn er: Deze versie is niet compatibel met de vorige 1.7.5.

Wanneer kan ik zijn naam veranderen?

Alle gebruikers hebben nu de release van versie 1.8. koortsachtig. Aangezien deze eerste september 2014 op de markt kwam, waren de verwachtingen helaas teleurgesteld: Er waren nieuwe grondstoffen zoals gepolijst graniet en Prismarin nieuwe bendes, zoals de schattige konijn, maar de functie van de mogelijkheid om zijn naam Minecraft te veranderen, niet uitgekomen. Ondersteuning Minecraft Naamswijziging Als de functie nog moet komen? Yes! De kwestie van het bad, maar niemand kan beantwoorden. Ook op de support pagina van Mojang, het bedrijf blijft stil. Hoewel wordt bevestigd dat het in de pijplijn. Maar op het moment van publicatie, zeggen zij: "Wij hebben geen set release datum voor deze functie.". Gebruikers die ontevreden zijn met hun naam, omdat ze voor hem zonder na te denken zou hebben gestemd, moet daarom voor onbepaalde tijd geduld hebben. Misschien hang de vertragingen met de verkoop. Dus ontwikkelaar Markus Persson heeft zijn bedrijf Mojang en het Minecraft spel verkocht medio september 2014 Microsoft.

Als de naam functie is er - wat gaat er veranderen?

Wanneer de langverwachte functie is uiteindelijk eindelijk hier, het veranderen van de naam in Minecraft te gemakkelijk zijn. De spelers krijgen de kans om een ​​naam te kiezen en een aantal keren om dit te veranderen - als de naam nog niet is genomen. Aangezien de identificatie ja plaatsvindt met het ID, en het spel en alles wat erbij hoort te worden gehandhaafd. dus het mag niet opnieuw beginnen vanaf nul.