Basics: Wat u moet weten over Minecraft Redstone

Basics: Wat u moet weten over Minecraft Redstone

De equivalente stroom in Minecraft Redstone. We belichten gebeurtenissen, gebruik & Effect. alles leren nu & Fabrieken bouwen! Na de gratis Minecraft Download ongelooflijke gebouwen en uitvindingen in de zandbak wereld kan worden gerealiseerd. Je hoeft alleen te weten hoe! In de meeste gevallen, de basis is een zekere grondstof die moet worden verwijderd en / of geproduceerd. Naast diamanten en goud in het bijzonder Redstone is een zeer populair materiaal waarmee veel experimenten kan worden geïmplementeerd. De belangrijkste fundamenten voor het erts zou hier moeten zijn onderworpen. Onder andere, zullen we duidelijk maken waar de erts te vinden hoe het te gebruiken en wat grote dingen kunnen worden gemaakt met het. Minecraft Redstone De Minecraft Redstone is een krachtige tool waarmee veel uitvindingen kunnen worden gecreëerd.

Wat er precies Minecraft Redstone eigenlijk?

Op Redstone, ook wel Redstone’s doof, is het in principe de Minecraft tegenhanger aan de macht. Om dit doel de Redstone erts noodzakelijk, die moet worden ontmanteld produceren. In de natuur Minecraft wereld 10 lagen vinden tussen of boven de basis, dus meestal 5-12 lagen. Voor de ontmanteling van een pikhouweel nodig.

Waar kunt u Redstone vinden in Minecraft wereld

Naast de reductie, zijn er ook andere manieren om de felbegeerde Minecraft Redstone te krijgen. Al met al de volgende manieren te houden van deze effectieve stof te krijgen:

 • mine: twee lagen van een laag naar beneden rechte ,: om het erts in een mijn verkleinen dient de Minecraftler geleidelijk werken aan de basis.
  Minecraft Redstone Mine
 • grot: Vaak Redstone erts wordt ook gevonden in grotten. De meest geschikte grotten die diep in de grond te bereiken en zijn bijna op zeeniveau. Gamers moeten zo diep gaan, totdat ze lava of gesteente tegenkomen – is er vaak ook de rode erts.
  Minecraft Redstone grot
 • Jungle tempel: Wie komt in de jungle overwoekerde stenen gebouw vindt er ook daar Minecraft Redstone. In de gangen van de tempel, echter, moet men oppassen voor de draagraketten. Over het algemeen maken 15 stuks van Redstones Taub spoor.
  Minecraft Redstone wildernistempel
 • Handel met priesters: De kans om een ​​priester die is de grootste in dorpen met een hoge toren te vinden. Ze dragen paarse gewaden en hebben meestal 2-4 Redstones. Door te klikken op de priester van de uitwisseling kan met een smaragd worden uitgevoerd.
  Minecraft Redstone Trade
 • heks: Heksen wonen in moeras biomen en kan dalen Redstones Taub. Je moet de heks te doden om het materiaal te komen. Tot 6 stukken kunnen krijgen.
  Minecraft Redstone Witch

Met behulp van Redstone in Minecraft

Redstone fungeert als een soort stroombron of een stroomgeleider en kan verschillende dingen hebben met elektriciteit. Bovendien kunnen meerdere blokken worden vervaardigd met behulp van de stof en ingeschakeld. Bij binnenkomst een selectie van elementen moeten volstaan. Echter, de Minecraft Redstone worden gebruikt om vele andere items te vervaardigen.

 • Redstone kabel: Redstone wordt geplaatst op de grond naast elkaar de afzonderlijke elementen aan elkaar. Geïnstalleerde vermogen kabels kunnen signalen, alle circuits zo hoog mogelijk. Hoe groter de afstand, hoe zwakker het signaal. Transmissie over maximaal 15 blokken zijn mogelijk.
 • Redstone Torch: Voor het maken van een fakkel van gamer heeft een Redstone en een stok. De lamp kan ook fungeren als een bron van zowel signaalontvanger als. Je kunt binnenkomen Redstone schakelingen in allerlei toepassingen, is voor het begrenzen actief en kan onder andere worden gebruikt voor het omkeren van een signaal.
  Minecraft Redstone Torch
 • Redstone versterker: Voor het produceren van een Redstone, twee fakkels en drie stenen nodig zijn. De versterker neemt circuits gebruikt, kan hij Redstone signalen heffen van de maximale sterkte van 15 °.
 • AM / Compass Een horloge kan worden geproduceerd met een Redstones en vier goudstaven. Voor het kompas die u nodig heeft vier ijzeren staven in plaats van vier goudstaven. Beide elementen niet slijten en dienen de temporele en ruimtelijke oriëntatie.
 • werper: opgeslagen items zoals pijlen, eieren, sneeuwballen of vuurballen, etc. buiten worden geworpen door het feit dat de productie van dit artikel. Om deel uitmaken van de gamer moet een boog, een Redstone en zeven puin.
 • Redstone Lamp: Deze vorm van de lichtbron kan worden ingeschakeld door een signaal aan en uit. Het licht is een stap sterker dan een toorts. De lamp moet ook smelten in staat om ijs en sneeuw. Het wordt geproduceerd met vier Redstones en Glowstone.
  Minecraft Redstone Lamp Bovendien laat Redstone blokken, aandrijving en sensorsporen beëindigd blokken noten, etc .. Bovendien kan de Minecraft Redstone ook gebruikt worden voor het brouwen van verschillende drankjes. Wie heeft de basisfuncties en de effecten van de Redstones begrepen, zal snel merken dat zo veel complexer en ingenieuze uitvindingen zijn mogelijk.
map