Met een redacteur direct zorgen voor een Minecraft Skin

Met een redacteur direct zorgen voor een Minecraft Skin

maken hun individuele Minecraft Skin om zich te onderscheiden van andere spelers is geen probleem. nu lezen & nieuw bos bij elkaar figuur. De populaire open-wereld spel van het Zweedse bedrijf Mojang heeft niet alleen PC, PlayStation, Xbox en smartphones veroverd – het spel kreeg zelfs een plaats in het MoMA. Wie wordt de cultus spel is niet verbeurd, maar ook ruimte heeft op zijn pc, kunt u hier gratis downloaden van de demo-versie van Minecraft. En dan kan het zelfs gaan om de samenstelling kubussen blokken een wereld ook. Degenen die willen opvallen een beetje van de menigte, maar kan hetzelfde tijdstip beginnen met zichzelf en zijn persoonlijke Maak Minecraft Skin. We laten zien hoe het te doen!

Maak uw eigen Minecraft huid voor individuele blokjes kijken

Het hele spel bestaat uit vele kleine blokjes, door hun structuur een wereld gecreëerd. In dezelfde mate ook de karakters van de spelshow. Ze bestonden uit vele kleine blokken, waardoor draaikop, romp, armen en benen. Aan het begin van Minecraft biedt een standaard skin, maar die kan worden veranderd als dat nodig is. Maak Minecraft Skin Er zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld, er zijn grappige overlays die kan worden “op te leggen” het teken of creëer je vrij zijn eigen speler en vervolgens uploaden in het spel. Echter, is het makkelijker om een ​​editor te benoemen voor het creëren van een Minecraft skins. Waarvan er in het netwerk de manier waarop meer dan genoeg, bijvoorbeeld, Nova skins of Mincraftskins.net. kan ook het spel makers zelf, biedt een editor beschikbaar is, met behulp van elke te proeven zijn Minecraft maken de huid. Dit moet dienen als een sjabloon voor de volgende instructies.

Vereisten voor het maken van uw eigen skins

Wie wil zijn Minecraft spelers een beetje meer pep te geven, eigenlijk maar twee dingen nodig: ten eerste moet het spel op de PC of smartphone worden geïnstalleerd, moet de ander een stabiele internetverbinding, omdat het cijfer samen in de browser wordt gegooid.

Stap voor stap uw eigen Minecraft Skin

Stap 1: Aan het begin van de browser zal worden geopend en toegankelijk deze site. Zo is de gebruiker gaat direct naar de Skin Editor van de games. Minecraft Skin Editor Maak Stap 2: Een kleurloos eenvoudige huid ziet. De kracht Guides zijn ingeschakeld en boven de figuur, een werkbalk verschijnt. Indien nodig, kan het model worden aangepast. Stap 3: De speler kan nu losgelaten en het creëren van hun eigen huid. Beschikbaar zijn standaard tekengereedschappen zoals potlood, gum, inkleuring gereedschap en een brede waaier van kleuren. Door te klikken op de icoontjes, wordt het gereedschap geactiveerd. Maak Minecraft Skin Position Stap 4: Iedereen die zijn pion heeft voltooid, kan de geleiders op de knop Raster verbergen. Grappige: De positie van het model kan worden veranderd. In de rechterbovenhoek naar een drop-down menu. Mogelijke omvatten springen, rennen, vliegen of knuffelen. Stap 5: Minecraft gemaakt kan nu worden gedownload huid op de download knop en geplakt in het spel. Maak Minecraft Skin Download

map