Of op billboards, op het internet of tv - waar dan ook te lezen of horen over het aanbod van Amazon. maar Wat is Amazon Prime echt? We hebben alle feiten. nu leren wat er in het pakket het!

Amazon is niet alleen een van de grootste online retailers. Het bedrijf heeft een dienstenpakket voorzien voor gebruikers met Prime, die verschillende voordelen omvat. is het meest recent kan men ook muziek te downloaden en streamen Amazon Prime.

Wat is Amazon PrimeWe antwoord op de vraag: Wat is Amazon Prime?

Wat is Amazon Prime en wat zijn de voordelen?

De service Amazon is opgebouwd uit verschillende gebieden. Het begon allemaal met de voordelen in de scheepvaart, vooral nu de streaming services zijn de belangrijkste argumenten voor Prime. Over het algemeen, het pakket kost 49 euro per jaar. Eigenlijk een koopje als je kijkt naar de variëteit. Daarnaast kan de gebruiker testen Prime gratis voor 30 dagen.

Prime Muziek en Instant Video

Sinds het einde van 2015, Amazon heeft haar Prime aanbod uitgebreid tot het gebied van muziek. De streaming aanbod tot nu toe bestaat uit ongeveer een miljoen nummers Duitse en internationale muzikanten en bands. Vergeleken met Spotify of Apple Music, die een twintig tot dertig keer het repertoire dat is relatief weinig te bieden. Aan de andere kant, de prijs-prestatie verhouding is eerlijk. bevat ook diverse radio-streams en de muziek op de pc kan via de app al worden geconsumeerd. De app maakt het mogelijk zelfs offline opslag.

Wat is Amazon Prime MusicHet maken van zijn debuut: Prime Music (Bron: Screenshot Amazon)

Wat is nog een Amazon Prime? Een belangrijk onderdeel is de grote Instant Video aanbod. Prime klanten kunnen genieten van talloze films en series van verschillende genre gratis. Naast de vele nieuwe films als "The Hunger Games", "Selma", "John Wick" of "I - Despicable" is ook vond vele filmklassiekers. Bovendien, in Prime zijn ook een aantal zeer populaire series als "The Walking Dead" of "The Big Bang Theory" en omvatte producties van Amazon, die zich onder de naam "origineel". De Instant Video aanbod kan worden genoten op de PC, tablet, smartphone (iOS en Android), Kindle Fire, smart tv's, console en Blu-ray-speler.

Wat is Amazon Prime VideoBreed scala aan series en films (Bron: Screenshot Amazon)

eBooks op Amazon Prime

De vraag "Wat is Amazon Prime" kan ook worden beantwoord met "eBooks". Zo is de dienst ook Kindle boeken beschikbaar. Echter, het aanbod is enigszins beperkt. mag alleen een e-boek te lenen en voordat een nieuwe selecteren, moet elke maand worden teruggegeven aan de andere kant. Daarnaast zijn er slechts bepaalde boeken zijn voorzien van de eerste afdichting.

Gratis Prime Shipping

Als het gaat om de scheepvaart voordeel Prime klanten. Dus voor de verzendkosten als Amazon zelf is de afzender. Bovendien zal Prime klanten voorrang worden gegeven, moeten pakketten de volgende dag aankomt. Daarnaast is de uitdrukkelijke scheepvaart is goedkoper.

Onbeperkte foto-opslag

Een ander voordeel betreft de afzetting van foto's. Dus kunnen genieten van hun herinneringen Prime klanten in Amazon Cloud Drive onbeperkte opslag. De minister-foto's kan het apparaat worden genoemd onafhankelijk en ook uploaden. Het bekijken kan ook worden bereikt door middel van slimme TV, Fire tv of console.

Wat is Amazon Prime PhotoOnbeperkte foto-opslag voor Prime klanten (Bron: Screenshot Amazon)

Voorwaarden voor Amazon Prime

Naast de vraag Wat is Amazon Prime is interessant natuurlijk, kan die Prime gebruiken? Eigenlijk zijn er nauwelijks beperkingen moeten worden van de gebruiker ten minste 18 jaar oud. Bovendien is het aanbod voor bedrijven en rechtspersonen en het commercieel gebruik niet toegestaan. De minister-inhoud beschreven zijn van toepassing op Duitsland en Oostenrijk. Buitenland Prime muziek en video, bijvoorbeeld, niet daar.