op zoek naar Jurassic Wereld Cheats? Met deze tips en trucs pretpark eigenaren kunnen hun dinosaurus dierentuin sneller tot succes uit te voeren. Onthullen we alle oplossingen en strategieën!

Na het downloaden van Jurassic Wereld app is om uw eigen Jurassic Park te bouwen en leidt hem door middel van nieuwe rassen en Arena Battles tot succes. Hier zijn de freemium spel van de beperkte middelen, zoals energie of geld beschikbaar om dit doel te bereiken. Eventueel moeten de spelers dan uit te oefenen geduld of via pay dearly het object van hun verlangen in-app aankopen en met echte financiële verplichting. We laten zien hoe de twee kunnen worden vermeden.

Jurassic Wereld cheat codes voor gratis geld, munten, DNA & eten

De netto-circuleren van een hele reeks van aanbiedingen die gratis eindeloze middelen beloven. Wie kan trekken uit deze genereuze aanbod, maar bitter teleurgesteld. Achter het zogenaamd officiële aanbieders van dergelijke aanbiedingen ligt op 100 procent malware. In plaats van gratis extra's, upgrades en kaarten dus er is enige probleem. Daarom: hands off! Deze aanbiedingen zijn niet alleen illegaal, maar ook in gevaar brengen van de veiligheid van smartphones of tablets. Met een paar tips kunnen voltooien niveau snel en maak begeerde dinosaurussoorten zelfs zonder Jurassic Wereld cheats.

Jurassic Wereld CheatsIn dergelijke instrumenten moet je de boekhouding te voorkomen. (Foto: Hackers University)

volledige handleiding zonder premium Valuta: Tip 1

In het begin van het spel krijgen gamers gezien een aantal van de premie reclame. In de meeste tutorials dit moet dan opnieuw worden uitgegeven voor een deel aan het versnellen van bepaalde processen. Niet zo in de Jurassic Wereld App. Hier kunt u gewoon wachten en het geld zal worden opgeslagen voor betere investering.

Tip 2: Meer geld door middel van slimme investeringen en ontwikkeling

Verdiende geld moet zo snel mogelijk worden geïnvesteerd mogelijk. In gebouwen, upgrades of decoraties. Daarnaast moet de Jurassic Park worden gepland zodat zo veel gebouwen zijn gegroepeerd rond decoraties, omdat ze de winst te verhogen en moet efficiënter worden ingezet.

Jurassic Wereld Cheats gebouwen(Afbeelding: Screenshot Ludia.Inc)

Tip 3: De juiste strategie voor de dinosaurussen

Om volledig te ontwikkelen moet de dino regelmatig worden gevoed. Dit moet worden voorzien in een adequate productie van voedsel. Hoewel snelle succes lokken: In plaats van het ontwikkelen van een maximum dinosaurus, meer prehistorische reus moet zijn om een ​​vergelijkbaar niveau gebracht. Dit is niet alleen de meest veelbelovende strategie, maar verhoogt ook de opbrengst. In het algemeen is het wenselijk om zo veel dinosaurussen mogelijk te houden. Dit kan in de ene plaats naar een combinatie van twee dino enerzijds door DNA dat kan worden geopend door emissies en het bestrijden van in de arena, en anderzijds, behoudt zowel voorlopig.

Tip 4: Regelmatige Inloggen & reclame

Alle zes uur is er een grabbelton dat de middelen, dinosaurussen of mensen bevat. Een regelmatige login dus breng spelers veel extra's. In geval van bijzondere missies in de kaart pak te zetten, moeten ze onmiddellijk worden genomen, want er is een tijdslimiet en zwaaien rijke beloningen. Een andere manier om de middelen te verhogen voor gratis, is te kijken naar reclame. Om dit te doen klikt u op de advertentie van de DNA-middelen en reclame worden geactiveerd. Zo kan de balans worden verhoogd zonder Jurassic Wereld cheats.

Jurassic Wereld Cheats kaarten(Afbeelding: Screenshot Ludia.Inc)