Wie het kijken naar illegale streams is te delicaat om kkiste.to, moet eerder overschakelen naar legaal aanbod. We hebben de ene of de andere Alternatief voor cinema box opgezwollen. schud nu voorzichtig!

Tot nu toe, zullen de gebruikers niet worden vervolgd voor het streamen van op illegale sites, omdat geen download kkiste.to of een ander portaal, nodig is bij het streamen. Of dit blijft ook zo in de toekomst is twijfelachtig. We raden legale alternatieven voor degenen die willen genieten aan de rechterkant van de wet films.

Alternatief voor cinema box

Alternatief voor cinema box - die bij kan houden?

Wie stelt deze vraag moet beslissen of hij wil veranderen helemaal is in principe. Als men kijkt naar hetzelfde aanbod, die voorzien is op cinema doos, je uiteindelijk beter of slechter weer op illegale sites, zoals movie4k.to of kinox.to. Huidige films die nog steeds parallel lopen op de schermen, kan gewoon niet legaal verkrijgbaar als stream. Wie ziet dat en kan een paar weken wachten soms aan een cutting-edge strip of een nieuwe serie seizoen zullen ook blij zijn met de legitieme sites.

En als je eerlijk die aanbiedingen en abonnement modellen zijn ook echt eerlijk. Bovendien is er zeker ook gratis juridische mogelijkheden.

Legal het streamen van een vaste prijs:

Deze vier portalen zijn waarschijnlijk de bekendste - terwijl de meest populaire juridische streaming portals. Wie op zoek is naar een alternatief voor cinema doos en is klaar om wat geld te nemen in de hand, is in goede handen. Alle aanbiedingen zijn beschikbaar als een abonnement model.

Alternatief voor cinema box Amazon

Amazon Prime Instant Video: Met een jaarabonnement, die ongeveer vier euro per maand kost slechts, het is een van de beste deals ooit. Maar de prijs-prestatie verhouding. Het aanbod is enorm, cult-serie zijn er en sloeg films worden relatief snel geleverd.

Max kathedralen: De portal biedt een uitgebreid aanbod aan ongeveer 7,99 euro. De streams kunnen worden bekeken op Smart TV, console of smartphone. Sinds max kathedraal behoort tot vele producties van de ProSiebenSat.1 Group.

Netflix: Het portaal werd pas vorig jaar gelanceerd in dit land. Het aanbod is meer als serie Freaks. zijn nog steeds enkele lacunes in de categorie film.

Kijk Ever: Films en series van Horloge Ever gebruiker kan voor ongeveer 8,99 euro per maand op PC, via console, Smart TV of genieten van smartphone. De verkoper heeft in ieder geval Oscar en Emmy winnaar in het repertoire.

Alternatief voor cinema box horloge ooit

Gratis streaming alternatieven

Wie op zoek is naar een gratis alternatief voor cinema box neemt ook legale aanbiedingen. Sommigen van hen zijn de volgende:

MyVideo: Iedereen kent het als een video portal, maar dat er ook gevonden films die weinig mensen kennen. In de categorie van ongeveer 400 films zijn legaal verkrijgbaar als een gratis stream.

TV mediabibliotheken: Ook niet te onderschatten, de hele media bibliotheken van RTL; ZDF, ARD en Co. Hier de televisie online en kan meestal worden bekeken achteraf. De publieke zenders bieden een breed assortiment. Totaal beheerd door NOW TV bieden alle RTL-zenders is ook uitgebreid, maar veel films zijn ten laste.

Alternatief voor cinema box Power Cinema

Netwerk Cinema: Op deze portal ongeveer 2000 films van actie, drama, comedy en Co. Ze zijn allemaal gratis en kan worden geraadpleegd via de PC of smartphone. Het enige nadeel: reclame.

Videoload: Het portaal werd geleverd door Telekom en voorziet in ten minste gedeeltelijk vrij films. Helaas, het aanbod omvat slechts ongeveer 100 films. Voor film junkies is het misschien ook niet een permanent alternatief voor cinema box - maar in ieder geval geschikt als een tijdelijke oplossing.