Kkiste.to, voormalige bioscoop doos verzorgt streams van films en series gratis beschikbaar. kan Cinema box legaal zijn? We verduidelijken! Leer om of men vervolgd kunnen worden door de stroom!

Dat Kkiste.to is één van de meest populaire streaming portals, niet echt verrast. Gebruikers kunnen de nieuwste en meest populaire serie, Hollywood en films gratis te krijgen. Zelfs als je gebruik moeten maken van het aanbod door een download van Kkiste.to aan welke kant van de wet je bewegen?

Cinema box legaal

Duitse rechter: Kan cinema doos legaal?

Het portaal voor film en series streams cinema box is zoals de meeste andere registers in de eilandnatie van Tonga. De exploitanten hebben zich teruggetrokken hun aanbod enige tijd geleden door Kinokiste.to tot meer dan Kkiste.to. Of dit gebeurd als gevolg van juridische zaken, is onduidelijk. Echter, hebben de exploitanten hun kant herzien en nu geschikt gemaakt voor mobiel gebruik.

Hoewel het nu alles ziet er modern en mooi en nieuw, dat verandert niets aan het feit dat de bioscoop doos is niet legaal. De operatoren inbreuk maken op auteursrecht en reproductierechten, omdat ze geen toestemming van de auteursrechthebbende voor hun aanbiedingen. Vaak exploitanten van dergelijke sites hebben het hier zo laag dat ze niet gastheer van de video's op hun eigen servers, maar alleen een link naar derden. Dit echter noch toegestaan. Eigenaar-achtige plaatsen zijn al veroordeeld tot gevangenis voorwaarden.

Bioscoop box wettelijk gebruikerszijde

Cinema doos gebruikers in staat om een ​​misdrijf te begaan?

De vraag of cinema box legaal is, dat is beantwoord. Voor de meeste, de vraag of gebruikers maken nu een strafbaar feit in het gebruik van streams, veel interessanter. Zo helder als van de zijde van de exploitanten de situatie is er echter niet. Tot op heden is het ontbreken van een specifieke regeling of een beslissing of gebruikers worden strafrechtelijk aansprakelijk bij het streamen van illegaal aangeboden films en series. Daarom is het probleem is ook fel overal besproken en is zeer omstreden.

Terwijl de meeste advocaten zeggen, hoeven gebruikers niet strafbaar, omdat ze geen download, het geval voor andere is gewoon niet zo duidelijk. Dus bij het streamen van een tijdelijk bestand wordt opgeslagen op de computer die zich verwijdert op reboot. Het is echter moeilijk te bewijzen of het bestand niet eerder is gemakkelijk gewonnen uit de map en doorgegeven.

Tot nu toe heeft geen actie ondernomen tegen gebruikers die bekijken via portals zoals Kkiste.to films. Of dat, maar altijd zo blijven is twijfelachtig.

Gebruik cinema box - ja of nee?

Deze vraag moet antwoord nu ieder voor zich. Als cinema box legaal, zouden we het portaal direct aanraden. Maar aangezien dit een illegale platform, we onthouden en denk dat dat ook onze gebruikers. In plaats van te verhuizen naar de onzekere juridische grijze zone, kunt u ook gewoon gebruik maken van een juridische streaming diensten. Hoewel het dan een paar weken kan nodig zijn om aandacht meer te besteden aan de film, maar we hebben gewoon niets te vrezen.