Met weinig moeite kunt u Computer machtigen iTunes. Ontdek nu, had gewerkt en wat aandacht te besteden aan het!

Veel fans van digitale muziek en digitale films beheren van hun collectie nu met de populaire iTunes-software van Apple. Niet alleen beschikbaar voor Mac-gebruikers. Hier kunt u downloaden van iTunes voor Windows gratis.

Een bijzonder kenmerk van iTunes wordt dat alle apparaten kunnen worden gesynchroniseerd met elkaar. Dit betekent dat een nieuw album op de computer rechtstreeks via de mobiele telefoon en andere geautoriseerde apparaten kan worden gehoord. Maar hoe kan een computer te machtigen in iTunes?

Computer machtigen iTunes

Het doel: Computer machtigen iTunes

Een computer met iTunes machtigen is één van de dingen die eerst moet worden gedaan als u wilt iTunes verstandig om te worden gebruikt. Alleen als de computer naar behoren is toegestaan, is het mogelijk dat de inhoud wordt gesynchroniseerd en de gegevens van de winkel kan worden geladen. Het doel van deze korte handleiding is dan ook om een ​​computer met iTunes toestaan.

Dit vereist iTunes

Voordat iTunes kan worden geïnstalleerd, moeten sommige vereisten worden voldaan. Dit houdt in dat een PC of een Mac met een 1GHz-processor, 512 MB RAM en 400 MB vrije ruimte op de harde schijf moet worden uitgerust. Aanbevolen zijn ook alle huidige versies van Windows, dit is inclusief Windows XP SP3, Windows Vista, moet Windows 7 of 8. Mac-gebruikers Mac OS X 10.7.5 of een latere versie van het besturingssysteem te gebruiken.

Zo simpel als een computer kan goedkeuren

  1. Ten eerste, iTunes moet op de computer die is bevoegd om te beginnen.

  2. Zodra iTunes is begonnen, heeft de gebruiker de menubalk "winkel" Selecteer en vervolgens "Machtig deze computer" Selecteer. de menubalk mogelijk niet zichtbaar zijn, moet in dit geval de "oud"Knop worden ingedrukt. Als een oudere versie van iTunes wordt gebruikt, is deze keuze in het menu, dat is "verlengd" noemt.

  3. De gebruiker wordt gevraagd om hun eigen Apple ID in te voeren. daarna op "machtigen" geklikt worden. Er kunnen maximaal vijf computers kan worden toegestaan ​​op deze manier in iTunes.