opladen, te vragen of geven krediet App Store

zijn wie App Store credit wenst op te vragen, opladen of het weg te geven, hier leert stap voor stap hoe dit te doen. Volledige informatie over iTunes is hier beschikbaar in de praktische overzicht!

Na iTunes voor Windows te downloaden, kunt u gemakkelijker te beheren vanaf een Windows-pc met iTunes credits door de manier waarop zijn.

App Store vraag balances

Wie wil weten hoe hoog de App Store krediet is, kan direct mobiel op de iPhone, iPad en iPod. Om dit te selecteren op dat apparaat ofwel de iTunes Store, de App Store of iBooks Store te doen. In de volgende stap geselecteerde het punt hoogtepunten en gescrold helemaal naar beneden onder de optie iBooks. Als de toepassing nog niet heeft plaatsgevonden, nu moet ingelogd zijn met de Apple ID en wachtwoord. Als een krediet beschikbaar is, wordt deze direct weergegeven onder de ID. Wie liever op zijn rekening te vragen via de PC, inlogt met zijn gegevens in iTunes - het bestaande evenwicht zal in de rechterhoek weergegeven. Analoog aan deze procedure kan de balans in iBooks voor Mac en de Mac App Store worden genoemd.

App Store creditOpladen App Store via iTunes krediet.

airtime

Er zijn twee mogelijkheden om weiterzushoppen met zijn Apple-account:

1. verhoging van de iTunes-account op de plattegrond

Ten eerste moet de iTunes Store op het mobiele apparaat of de pc worden geopend en ingelogd met de juiste referenties. Naar aanleiding van die u op de PC onder de optie in een oogopslag te vinden - of door te scrollen relatief ver naar beneden op het mobiele apparaat, het punt verlossing. de code van de iTunes-kaart kan nu worden ingevoerd en de transactie te bevestigen door te klikken op Inwisselen. Eventueel kan de code eenvoudig worden gescand met de camera.

2. creditering credit online

Degenen die willen rechtstreeks top van hun rekeningen, die kan ook gewoon via deze link via PayPall. Als alternatief zou in rekening worden gebracht op de rekening van 25 euro, 50 euro of 100 euro. Na de code is ontgrendeld en kan worden ingewisseld zoals hierboven beschreven.

iTunes Gift Cards

Een App Store krediet kan weg te geven ook. Apple biedt twee soorten cadeaubonnen; de een voor de Apple Store (zwart-wit) en de andere voor de iTunes (kleur, patroon of voorzien van een motief). De types gift voor iTunes kan ofwel worden gekocht via de bovenstaande link van PayPal en verzenden of rechtstreeks van Apple op deze link. Hier, de huidige ofwel via e-mail kunnen worden verzonden als juiste kaart of via e-mail met de juiste code. Echter, in de post-versie, alleen een bedrag van 100 euro kan worden weggegeven. Via mail de gift-gever een bedrag kan kiezen tussen 10 euro en 500 euro.

Geef app store creditSnel en eenvoudig op App Store te geven credit via e-mail. Afbeeldingen: Apple.

map