Omdat de media manager wordt niet automatisch bijgewerkt, hebben gebruikers zelfs de Update iTunes-bibliotheek. nu lezen en te werken!

iTunes is een multimedia speler die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor het afspelen van muziek en filmbestanden. Andere belangrijke functies zijn de conversie van bestanden en het importeren van audio-cd's. iTunes werkt niet alleen op iOS en Windows-gebruikers kunnen de media manager te gebruiken en download hier iTunes voor Windows. Nu wil je de bibliotheek in iTunes te werken, moet je het handmatig verwerken. Automatische updates van de bibliotheek wordt niet ondersteund.

Update iTunes-bibliotheek

Werk iTunes-bibliotheek - met de hand met een kleine truc mogelijk

Sinds iTunes zelf niet automatisch de bibliotheek bijwerken, moet deze handmatig worden bijgewerkt. iTunes slaat alle bestanden die aan de bibliotheek worden toegevoegd door middel van drag-and-drop, in de iTunes-bibliotheek. Als u toevoegt aan die map automatisch nummers toe te voegen, worden ze niet automatisch toegevoegd aan de bibliotheek. Evenmin doet het verwijderen van bestanden uit de iTunes-bibliotheek. Hoewel het bestand in de bibliotheek kan niet worden toen gespeeld, maar het is nog steeds weergegeven in de bibliotheek. Om de bibliotheek te werken, moet u zich dan ook actie ondernemen.

Eisen aan de bibliotheek te werken

Om de bibliotheek te werken, is het raadzaam de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd. Bovendien kunnen beheerdersrechten nodig zijn als de iTunes-bibliotheek niet is toegestaan ​​voor algemene toegang voor alle gebruikers.

Dus het bijwerken van de bibliotheek werken stap voor stap

Om de iTunes-bibliotheek te werken, moet u als volgt te werk:

Stap 1: Eerst worden de nieuwe nummers gekopieerd naar de map Music wordt gebruikt door iTunes. Echter, een automatische toevoeging van door de manager niet plaats, omdat het niet het bestand te herkennen.

Stap 2: Nu is de gebruiker de hele map (iTunes Library) door middel van drag-and-drop moeten verhuizen naar de bibliotheek. Als alternatief kan de map worden geselecteerd en toegevoegd via de functie van bestanden en mappen aan bibliotheek toe te voegen.

Informatie bijwerken iTunes-bibliotheek Map toevoegen

Stap 3: Nu is de juiste mappen moeten worden gemarkeerd en bevestigd selecteert u het proces met behulp van mappen. Nu is de toegevoegde bestanden moet worden weergegeven in de mediabibliotheek en kunnen worden afgespeeld.

Om bestanden te verwijderen, is het raadzaam door de manier, rechtstreeks in de bibliotheek en niet in de bibliotheek te verwijderen, omdat zodat het bestand ook uit de bibliotheek en de bibliotheek of alleen uit de bibliotheek kan worden verwijderd.