Als zich een probleem voordoet op sommige Windows-pc's en iTunes kan niet worden geïnstalleerd, zijn er verschillende oplossingen. om meer te leren hier! Apple's iTunes wordt beschouwd als modern en zeer eenvoudige oplossing voor hun eigen film en muziek collectie beheren. Bovendien kan een groot aantal apparaten worden gesynchroniseerd met elkaar, zodat, bijvoorbeeld, altijd dezelfde gegevens bevinden zich zowel op de iPhone, iPad en iPod. Voor de krachtige muziek manager kan worden gebruikt, moet u eerst downloaden en installeren van iTunes voor Windows. Meestal is dit proces is zeer eenvoudig en ongecompliceerd. Echter, in sommige uitzonderlijke gevallen is het dan voorheen, maar dat de installatie van iTunes mislukt. iTunes kan niet worden geïnstalleerdiTunes kan niet worden geïnstalleerd - wat te doen? (Afbeelding: Apple Computer, Inc./Redaktion)

iTunes kan niet worden geïnstalleerd: dit helpt

Wanneer de muziek manager iTunes niet kan worden geïnstalleerd, niet alleen de noodzaak, maar ook de frustratie is groot. Fouten kunnen optreden, zowel tijdens de eerste installatie, maar ook tijdens een update van iTunes. Wat er precies te doen als iTunes weigert om mee te werken, de volgende instructies in detail uitleggen.

Het stelsel van iTunes

iTunes kan worden geïnstalleerd op een Windows-computer en op een Mac. zijn nodig voor dit doel ten minste Windows XP met SP3 (of hoger) of Mac OS X versie 10.7.5 (of hoger). Een extra 400 MB vrije ruimte is nodig en er is een zeer high-speed breedband internet aan te bevelen. Want met deze titel gemakkelijk kunnen downloaden van de iTunes Store. iTunes zal niet fout installeren(Screenshot: Redactie)

Zo kan bijvoorbeeld iTunes opnieuw installeren

De volgende gids is voor Windows-gebruikers, zoals de Apple-versie wordt geïnstalleerd in het algemeen en maakt minder problemen. 1&# 46; stap: Als iTunes al is geïnstalleerd, maar een update moet worden uitgevoerd, moet iTunes eerst worden verwijderd. Vervolgens wordt de installatie opnieuw wordt opgestart. 2&# 46; stap:Als het probleem aanhoudt en iTunes kan niet worden geïnstalleerd, kan de applicatie "Apple Software Update" worden verwijderd of gerepareerd via het Configuratiescherm. 3&# 46; stap: In sommige gevallen kan het gebeuren dat een probleem met VBScript optreedt. Voor dit doel moet worden gecontroleerd of VBScript is geïnstalleerd in een bijgewerkte versie op de computer. Bovendien moet de installatie met admin rechten worden uitgevoerd. 4&# 46; stap: Als u nog steeds problemen hebt, moeten de gebruikers worden gericht aan de ondersteuning van Apple en beschrijf er per e-mail van het probleem.