Voor zowel Windows als Mac-gebruikers, de iTunes Error 3194 optreden. Gelukkig kan dit worden opgelost zonder al te veel inspanning. Volg gewoon de instructies en blijven genieten iTunes.

Zoals digitale film- en muziekcollectie moeten worden besteld en onderhouden, veel liefhebbers van de digitale media met behulp van de software voor iTunes van Apple. Zelfs op Windows-pc's, kan het programma worden gebruikt voor Windows na het downloaden van iTunes. De software is voortdurend in ontwikkeling en zal updates die iTunes continu optimaliseren komen. In sommige gevallen is de software, maar veroorzaakt ook problemen, in de vorm van de foutmelding iTunes Error 3194, wat aangeeft dat iTunes niet in staat is om te communiceren met de servers van Apple.

iTunes Error 3194

Verwijder iTunes error 3194

In de regel, de foutmelding 3194 treedt alleen op iPhones met iTunes die willen upgraden naar iOS 5 6 iOS of herstellen van een back-up. Vaak zijn deze iPhones hebben ook een jailbreak. Als een jailbreak betekent eigenlijk alleen dat in een host-bestand bericht is veranderd, de storing kan worden relatief eenvoudig op te lossen. Deze gids helpt ook leken en beginners, om de fout te elimineren, zodat iTunes probleemloos kan worden gebruikt.

de voorwaarden

iTunes kan worden gebruikt met Windows, Mac OS en alle mobiele apparaten van Apple. Apple raadt dit aan de huidige versies, zoals Windows Vista, Windows 7, Windows 8 of Mac OS X 10.7.5 of hoger te gebruiken. Bovendien, 400 MB vrije schijfruimte vereist en de snelst mogelijke internetverbinding.

de fout corrigeren

Windows-gebruikers moeten overwegen het volgende:

iTunes Error 3194 System32Stap 1: Ten eerste moet de gebruiker te openen en navigeer naar de map Windows Verkenner (Windows toets + E). Er staat nu de map System32 één voor één, chauffeurs en vervolgens geopend etc.

iTunes error 3194, etc.

Stap 2: Nu is het hosts-bestand wordt geopend in die map. Het bestand kan worden geopend door de gebruiker klikt op de rechter muisknop op het pictogram en Openen met ... en selecteer Kladblok.

iTunes Error 3194 hostsStap 3: Het bestand is nu open. Nu is de gebruiker is op zoek naar de ingang "74.208.10.249 gs.apple.com" ruimt en het. Het bestand wordt opgeslagen en gesloten. De PC kan nu opnieuw worden gestart en de fout wordt geëlimineerd.

Voor Mac-gebruikers geldt het volgende:

Stap 1: Eerst wordt de terminal geopend via programma's en hulpprogramma's. Een nieuw venster zal verschijnen.

Stap 2: In de terminal wordt de gebruiker nu volgende commando: sudo nano / etc / hosts en vervolgens bevestigd door het indrukken van de Enter-toets. Mogelijk is de master-wachtwoord moet worden ingevoerd. Voor de wijzigingen moeten worden opgeslagen, + x bediend door op Ctrl en de Mac moet opnieuw worden gestart.

iTunes Error 3194 Mac