Wat u kunt doen met de iTunes Error -50

Als in de populaire media manager van de iTunes Error -50 optreedt, hangt vaak samen met de winkel gekochte content. Het probleem kan echter eenvoudig vast te stellen. , Ga zo verder!

Voor de liefhebbers van digitale films, muziek en audioboeken management software zoals iTunes is ideaal. De software van Apple is nu niet meer beschikbaar exclusief voor Apple-gebruikers, maar ook Windows-gebruikers kunnen gebruiken met iTunes voor Windows Download het programma. maakt deel uit van de bijzonderheid van iTunes dat alle apparaten kunnen worden gesynchroniseerd met elkaar, zodat, bijvoorbeeld, kan muziek van de computer, smartphone en tablet worden afgespeeld. Daarnaast kunt u ook nieuwe content uit de iTunes Store aan te schaffen. In sommige gevallen, echter, het zogenaamde -50 fout optreedt.

Hoe kan de iTunes fout -50 worden vastgesteld?

Fout bij -50 iTunes is een algemeen foutbericht, b.v. wordt weergegeven wanneer de gebruiker probeert om bepaalde gegevens van de winkel te laden. Meestal is de fout -50 wordt alleen geactiveerd wanneer een bepaalde tijd is verstreken. Dit betekent dat men de internetverbinding lijkt langzaam of zelfs geblokkeerd. Welke opties gebruikers hebben om dit op te lossen, wordt beschreven in deze handleiding.

iTunes Error -50

De systeemvereisten van de software

Wie wil het management software iTunes te gebruiken, vereist een computer met Windows XP SP 3 (of nieuwer zoals Vista, Windows 7 of 8) of Mac OS X 10.7.5 (of hoger). Bovendien, 400 MB schijfruimte op de harde schijf vereist en het is aan te bevelen een processor met ten minste 1 GHz. Zo content uit de iTunes Store kunnen snel en eenvoudig worden geladen, evenals een snelle breedbandverbinding wordt aanbevolen.

Dus ik kan repareren iTunes fout

Stap 1: In principe zegt dat de iTunes Error -50 dat er verbinding met het internet een probleem. Indien ingeschakeld op de computer ad blockers, firewalls, software voor het versnellen of antivirussoftware, moeten ze tijdelijk worden uitgeschakeld wanneer de foutmelding. Als dit de oorzaak van de fout was, moet de betreffende software zodanig worden afgesteld dat de iTunes Store niet kunnen worden geblokkeerd. De volgende domeinen kan niet worden geblokkeerd:

  • itunes.apple.com
  • phobos.apple.com
  • gs.apple.com
  • ax.apple.com
  • albert.apple.com
  • deimos3.apple.com

Stap 2: Als er geen software draagt ​​de schuld voor de foutmelding moet de gebruiker bovendien controleren of de achtergrond is niet bepaald een gedownload of geüpload running, het gebruik van de gehele bandbreedte.

Stap 3: Er kan ook een probleem met bestanden die zijn in de cache zijn. Hiervoor moet de tijdelijke bestanden van iTunes verwijderd. De gegevens worden, afhankelijk van het besturingssysteem in verschillende mappen. In OS X, het is ~ / Music / iTunes / iTunes Media / Downloads in Windows * \ Users \ gebruikersnaam \ Mijn muziek \ iTunes \ iTunes Media \ Downloads&# 42;.

Stap 4: Nu bestanden moeten worden gezocht die eindigen met .tmp of m4v.tmp. Ze worden vervolgens handmatig verwijderd door de gebruiker. De iTunes Error -50 mag niet meer voorkomen.

map