Hoe werkt de iPhone te herstellen, zonder iTunes?

zijn Herstel iPhone zonder iTunes is vaak de enige manier om een ​​beschadigde machine weer up and running te brengen. meer informatie hier! Indien gedurende de populaire iPhone om problemen in het besturingssysteem kan vaak alleen helpen herstellen van het apparaat op de fabrieksinstellingen. In de meeste gevallen wordt media management van de fabrikant gebruikte software. Dankzij de iTunes voor Windows Download geen Mac-computers meer is het nodig. Herstel iPhone zonder iTunes Helaas, zo veel een malware of een fout in de software voorkomt dat het systeem herstel met behulp van de media software. In dergelijke gevallen, veel gebruikers vragen of te herstellen iPhone zonder iTunes is mogelijk.

Herstel iPhone zonder iTunes – is dat mogelijk?

Zelfs zonder iTunes kan de iPhone te herstellen. Hier wordt het iOS besturingssysteem opnieuw opgezet. In de Systeemherstel alle opgeslagen gegevens, zoals afbeeldingen of berichten verloren. Om dit te vermijden, is het noodzakelijk vooraf een back-up te maken. Daarna is het belangrijk om de juiste functie te gebruiken in de iPhone-instellingen.

Wat is nodig om te herstellen?

Herstel is direct aan de iPhone. Deze moeten worden opgenomen stroom SIM kaart in het apparaat. Moet beschikbaar zijn op het apparaat opgeslagen gegevens ook na de reset van de beschikbare iPhone, wordt er een back-up van alle bestanden dringend nodig. Pas als de persoonlijke foto’s, video’s, muziekbestanden & Co werden opgeslagen, bijvoorbeeld in de iCloud, kunt u doorgaan met het systeem herstel. Naar aanleiding van deze, kunnen de gegevens worden geactualiseerd en opnieuw opgenomen, als een huidige back-up bestaat.

Daarom is het herstel werkt eigenlijk?

Herstel iPhone zonder iTunes gaat rechtstreeks naar het apparaat. Alleen de instellingen worden geopend in de iPhone. Na dat, u tikt op het tabblad Algemeen. Hier is naar beneden te scrollen en selecteer het item Reset. Herstel iPhone zonder iTunes reset Diverse mogelijkheden voor herstel worden weergegeven. Om de iPhone volledig te resetten, de optie is tevreden & verkozen delete-instellingen. Zo is de iPhone opnieuw wordt gemonteerd op de fabrieksinstellingen en het besturingssysteem iOS. Herstel iPhone zonder iTunes verwijderen Dan kunt u weer aan het werk met de iPhone. Als een back-up is gemaakt, ook de verwijderde gegevens kunnen worden terugverdiend.

map