iTunes-server op te zetten: Dus het gaat

Het opzetten van een iTunes-server om ervoor te luisteren naar muziek nog eenvoudiger, is niet zo moeilijk. Hoe je dit doet, kunt u zich hier leren! iTunes wordt nu beschouwd als een bekende management programma van Apple voor multimedia bestanden. Alle media bestanden kunnen dus heel gemakkelijk te beheren, en bovendien de bibliotheken tussen alle apparaten automatisch worden gesynchroniseerd. Dus luisteren naar de bestanden is nog gemakkelijker, een iTunes server worden opgezet.

gemakkelijk het opzetten van een iTunes-server

Met een iTunes-server, is het altijd mogelijk met verschillende mobiele apparaten alle audiobestanden te luisteren. Hiervoor worden uitgevoerd, een zogenaamde NAS noodzakelijk. Een NAS is een netwerk storage, die het mogelijk maakt bepaalde gegevens om volledig gecentraliseerd op te slaan, zodat veel apparaten kunt openen. Als iTunes-server kan worden ingesteld op een NAS, wordt uitgelegd in de volgende instructies.

De eisen voor iTunes

Om het management software iTunes is een computer met Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8 vereist. Een extra 400 MB vrije ruimte op de harde schijf en een breedband internetverbinding is aan te bevelen. Als u eigenaar bent van een Mac, moet OS X werken 10.6.8 of hoger. Natuurlijk, een NAS is noodzakelijk als een iTunes-server op te zetten. De systemen zijn nu heel goedkoop in elektronicawinkels dealers. De download iTunes voor Windows is gratis. iTunes Server 1.1

Het opzetten van iTunes op de server

Nadat de NAS is aangesloten, kan de iTunes-server worden al op. 1&# 46; stapDe gebruiker lanceert iTunes in Windows, en open vervolgens het menu "uitgeven" iTunes-voorkeuren. Standaard, iTunes slaat gegevens op in mappen "iTunes Media"Zoals aangegeven in het uitbreidingsgebied. 2&# 46; stapDeze locatie moet eerst worden veranderd. om dit te laten "verandering" klik en selecteer de locatie waar de nieuwe media map te worden opgeslagen. In dit geval is dat de NAS omdat een server moet worden geconfigureerd. 3&# 46; stapgoed op "file". "mediatheek" en klik vervolgens op het menu-item "bibliotheek beheren" Klik op. Dus uw eigen bibliotheek is volledig automatisch en volledig gekopieerd naar de NAS. 4&# 46; stap: Open nu een klein venster waarin "bestanden samenvoegen" moet worden geselecteerd. Het selectievakje is gewoon voorzien van een haak, en vervolgens met "OK" bevestigd. Het kopiëren begint nu en duurt slechts een paar minuten. 5&# 46; stap: Nadat het kopiëren is voltooid, kan de aangepaste mappen "iTunes Media" geschrapt. Echter, moet u ervoor zorgen dat beide bestanden "iTunes Library.xml" en "iTunes Library.itl" niet te verwijderen. 6&# 46; stap: Om de server voor de eerste keer start, moet de Shift-toets worden gehouden aan het begin van iTunes. Dan moet de bibliotheek pad gewoon in de NAS worden gezet.

map
Adblock
detector