verwijderen van duplicaten in iTunes - het werkt!

verwijderen van duplicaten in iTunes – het werkt!

Wie in Verwijder iTunes Duplicaten wil krijgt onder een stap-voor-stap instructies. We laten zien hoe gebruikers zoeken snel en gemakkelijk te dupliceren items in uw iTunes-bibliotheek en verwijder hetzelfde. Meer info Nu, precies hoe het werkt en wat de gebruiker moet er zich bewust zijn!

verwijderen van duplicaten in iTunes: Eindelijk meer ruimte!

Voor de echte muziek en films fans die willen een goed overzicht van hun uitgebreide collectie, management software houden zoals iTunes te downloaden van Apple is bijna onmisbaar. De slimme functie van de software is dat de bestanden altijd gesynchroniseerd tussen alle aangesloten apparaten worden gehouden. In het algemeen, veel dubbele bestanden accumuleren op deze manier voor een bepaalde periode van tijd. Maar maak je geen zorgen: Het is niet te moeilijk om duplicaten in iTunes te verwijderen.

Verwijder iTunes DuplicatenVerwijder iTunes Duplicaten: We tonen stap voor stap wat te overwegen.

Een ander voordeel: Het loont de moeite niet alleen omwille van de duidelijkheid, verwijderen dubbele bestanden, maar het is op de harde schijf op hetzelfde moment een veel schijfruimte als overbodig dubbelganger worden verwijderd. Hoe precies kan duplicaten in iTunes te verwijderen, deze gids legt in een paar stappen.

Het systeem: hoe iTunes kan worden gebruikt

Dus iTunes kan worden gebruikt, is een computer met Mac OS of Windows vereist. Apple raadt hier Windows 7 of hoger. Voor Macs Mac OS X 10.8.5 of hoger vereist voor de Apple Music zelfs minimaal versie 10.9.5. De computer moet ook 400 MB vrije ruimte. Bovendien moet een snelle internet verbinding op zijn plaats, zodat de winkels kan worden gebruikt.

verwijderen van dubbele bestanden van iTunes: Hier is hoe!

  1. Ten eerste, iTunes wordt gelanceerd door de gebruiker. Daarna in de menubalk weer te geven moet worden gekozen en het punt "Toon Duplicate Objects" geklikt worden. Nu zijn alle dubbele bestanden worden weergegeven die iTunes in de huidige bibliotheek. Die gebruik maakt van iTunes op een Mac, de optie geselecteerd in het iTunes-venster van het File > mediatheek > Toon dubbele objecten.

  2. Nu is de site op naam of artiest kunnen worden gesorteerd om de objecten. De gebruiker maakt gebruik van meer kolommen om te beslissen welke duplicaat voorwerpen worden verwijderd. Alle bestanden die moeten worden verwijderd, kunnen nu worden gemarkeerd. Een beetje sneller het gaat, als de Ctrl-toets op het toetsenbord wordt gehouden.

  3. Als de selectie compleet is, moet de rechter muisknop ingedrukt. een menu waarin de punt deletie geselecteerd verschijnt nu. iTunes nu opnieuw vraagt ​​of de bestanden echt volledig worden verwijderd. Dit moet de gebruiker te bevestigen, zodat de bestanden niet alleen uit de bibliotheek worden verwijderd, maar ook direct vanaf de harde schijf.

Verwijder iTunes dupliceert InstructionsToon dubbele objecten met iTunes op de Mac-versie.

map