kan de Google-assistent uitschakelen?

Bijwerking van 18 augustus 2017: Hij is hier! Om ongeveer 500 miljoen Android-apparaten Google Assistant nu is aangebroken. dus: Schakel Google Assistant? Hier vindt u meer informatie!

Origineel van 9 maart 2017: Hij wordt momenteel uitgerold naar ongeveer een derde van alle Android-apparaten - maar kan ook worden aangepast. Als u de Schakel Google Assistant kunnen we laten zien hier. Dit is eigenlijk heel, maar ook gedeeltelijk.

Schakel Google AssistantGoogle Assistant wordt uitgerold op nieuwere Android-telefoons. Maar je hoeft niet om het te gebruiken? Geen probleem. (Afbeelding: Google / pixabay / Redactie)

uitschakelen van de Google-assistent is niet moeilijk

Oorspronkelijk was de Google-assistent werd opgericht alleen voor de Google pixel en iedereen nog komen Google apparaten gepland of in de Messenger Google Allo. Nu het bedrijf is de uitrol van de back-upsoftware voor andere Android-apparaten - althans voor de meer recente.

Zeg: Niet elke Android-gebruikers zullen de nieuwe wizard voor gereedschap te ontvangen, maar alleen de overeenkomstige met een apparaat de volgende conclusies:

  • huidige Google Play Services
  • ten minste 1,5 GB RAM
  • tenminste 720p schermresolutie
  • Android 6.0 Marshmallow of hoger.

Dus vallen op zich al een aantal smartphones uit. Iedereen zal de andere kant, kan naar voren vroeg of laat kijken naar de nieuwe wizard. En dat duwt de ene of de andere gebruikers op enigszins zure maar. Want je kunt ervoor kiezen om niet wanneer het apparaat is geschikt voor de tool.

Google vervangt de nieuwe Prograemmchen namelijk tegen de eerder geïnstalleerde op de apparaten Google Now. En nu dat sommige gebruikers niet willen. En in ieder geval tot nu toe, de nieuwkomer is niet zo slim als hij is nog te zijn.

Google Assistant uitschakelen trainbaarDe wizard is in staat om te leren en kunnen daarom heel handig in de tijd. Maar niet iedereen heeft de tool. (Afbeelding: Google)

korting op alle of een deel van?

Maar: Net als bij Google Now weer zijn er nu de mogelijkheid om te kunnen Google Assistant uit te schakelen - zelfs niet gedeeltelijk.

  1. Open de Google Assistant door te lang bediend je de Home-knop.
  2. Top Rechts vindt u de menu (drie punten) te vinden. Dit opent en selecteert de instellingen.
  3. Hier is de ingang Google Assistant te zien. Duwt de schakelaar op gemakkelijke van en het werktuig geblokkeerd.

Zal je spijt leek ARGUS wordt ingeschakeld, wordt de spraakherkenning "Ok Google", kunt u ook de schakelaar naast "Ok Google" te heffen in de instellingen.

Ook uw andere afzonderlijke gebieden kan en deselecteren, bijvoorbeeld, wordt het scherm context, als u geen informatie over de inhoud van het scherm te krijgen.

De meeste blijven Now on Tap Services - als u wilt

Deze diensten zijn u bekend? Rechts. Als u wilt dat de Google-assistent te houden, zodat je niet hoeft te doen zonder de diensten van Now on Tap. U kunt de inhoud van het scherm met de nieuwe assistent analyseren om informatie te vinden of te maken van screenshots.

U opent de assistent zoals beschreven net als Now on Tap, door op de home-knop voor lang. Nu kunt u een vraag stellen aan of trek de assistent verder naar boven om te landen op de oude Now-on-Tap functies.

map
Adblock
detector