Last Day on Earth Survival Bunker code: Hoe komt in uw

Last Day on Earth Survival Bunker code: Hoe komt in uw

Bunkers zijn in de zombie apocalyps spel voor smartphone is een welkome afwisseling voor plunderingen, nivellering en sterven. vaak, maar u kunt deze extra dungeons slechts één Last Day on Earth Survival Bunker code in te voeren. Waar en hoe u deze codes ontvangt, onthulden we hier.

Met een laatste dag op aarde Survival Bunker code in de grond

Iedereen die ooit is begonnen met het spelen van de Last Day on Earth Survival app kan niet zo snel stoppen. Na verloop van tijd, maar de zombies en andere, vaak vijandige spelers getroffen buitenwereld, maar misschien een beetje weinig spectaculaire – althans als men heeft overleefd in de pas ontdekte gevaarlijke “vrijheid” de eerste keer. Die eindelijk eens geproefd bloed, willen meer adrenaline.

De gedachte is waarschijnlijk ook de ontwikkelaars als ze de bunker geïntroduceerd in het spel. Bunker Bunker Alfa en Bravo lang te vinden. Bunker Charlie te volgen. ze invoeren kan alleen met behulp van bepaalde kaarten die je eerst moeten vinden: Een lijk in de voorkant van de bunker heeft voor Bunker Alfa. Voor de Alfa Vault u ook moet nog een extra code. En dat is een beetje moeilijk te pakken te krijgen.

Last Day on Earth Survival Bunker codeMet de juiste Last Day on Earth Survival Bunker code Uw enige toegang te krijgen tot Bunker Alfa. (Foto: editorial)

vinden die de code – hoe?

Het probleem met de toegangscode voor Bunker Alfa dat het verandert dagelijks – en niet dezelfde code geldt voor elke speler. Daarom zijn er verschillende: het web onder meer de volgende zijn verschenen:

  Last Day on Earth: Survival Tips and tricks for survival
  • 07275
  • 07256
  • 77612
  • 70413
  • 77016

U kunt deze code proberen, maar moet niet te veel van je verwacht. Maar er is een truc die u kunt vinden over de regels die van toepassing zijn op u op deze dag Code: De CB Radio, de voor u samen kunnen flansen jezelf.

Via Radio is soms namelijk een bericht dat de bunker wordt aangevallen, gevolgd door een code te verzenden. Echter, deze code is alleen geldig voor 24 uur. Daarna is er een nieuwe.

Last Day on Earth Survival Bunker codenummershet invoeren van cijfers: Dan ga je. (Foto: editorial)

Een bunker heeft wat nodig is

Het goede ding bunker Alfa: Op de begane grond zal je niet een zombie komen. Voor dit, zult u een veel buit te vinden, maar dat is weg zodra je het eenmaal hebt genomen aan u.

Op niveau 1 en hieronder vindt u, onder andere, een AK-47, een motor magazine en een mini-gun.
Je kunt wat hulp in de volgende video te vinden:

Bunker Bravo uw behoeften geen Last Day on Earth Survival Bunker code, maar een CAC card B die je kunt vinden overal in de wereld of kan krijgen van zombies evenals Lootboxen. Hier moet je maar kijk uit bij het openen van de bunker: Een hele horde komt u stormde wanneer de deur open is. Genoeg voedsel en Heilkram daarom nodig zijn in de apparatuur.

map