Last Day on Earth: Survival Tips en trucs om te overleven

Last Day on Earth: Survival Tips en trucs om te overleven

De zombie apocalyps is hier! Als u het beste kunnen overleven, verraden deze Tips Last Day on Earth Survival!

Last Day on Earth met tips Survival ontsnapping dood

Apocalypse scenario’s komen in ieder geval sinds The Walking Dead op altijd goed. Immers, wie weet als we niet zullen moeten wanhopige overlevenden ons verder of misschien zelfs de niet al te verre toekomst af te dwingen in de strijd voor hun eigen overleven tegen wrede, escalerende monsters en zelfs andere? De laatste dag op aarde: Survival app stelt ons in staat om steeds te ervaren op smartphone en tablet dit scenario, tenminste. En zelfs in dit spel moet je snel realiseren: Gewoon het geheel is zeker niet.

Zodat je in ieder geval klikte het goed in het spel en misschien kan je de ene of de andere truc om te overleven in het echte leven te nemen, hebben we een paar Last Day samengesteld on Earth Survival tips voor je. Regel nummer één: U hebt een verstandig plan. Dat is al de helft van de overleving strijd. Daarom zijn hier een paar tips voor de eerste 24 uur overleven.

Tips Last Day on Earth SurvivalDeze belasting Tips Day on Earth Survival u helpen om de eerste paar uur overleven. (Afbeelding: Kefir / redacteurs!)

maken plannen en bij elkaar schrapen de basics

Belangrijk: Eerst en vooral, moet u een diep adem te halen en na te denken over wat je nodig hebt in ieder geval. En dit zijn Speer, bijl en houweel. En de basismaterialen vindt u in het autowrak die zeer dicht bij je eens heeft verlaten.

Vervolgens verzamelt u negen hout, zes stenen en knutselen met de buit uit de auto, alle drie instrumenten. In het beste geval alleen bijl en houweel om snel naar een ander hout en stenen.

Deze drie tools bieden u een solide fundament waarop je kunt bouwen – zelfs als uw theorie, zouden andere dingen samen eerste flansen. Maar het houden van deze tools bespaart u in de loop een hoop tijd.

verzamelen tips Last Day on Earth Survivalhet verzamelen van materialen en het vervaardigen van gereedschappen eerste: Dit is een van de eerste stappen. (Afbeelding: Kefir!)

het bouwen van een fort en beschermen

Nu heb je de gereedschappen – dus nu gaat het om een ​​solide dak boven je hoofd. Knutselen u eerst een rugzak (Casual Backpack), zorgt voor een tuin (bed) en bouwt iets om regenwater op te vangen (Regenvanger). Voor dat, behoudt u de meeste lege containers.

Dan bouw je jezelf een leuk huisje – die ook is wat er nodig is om te gaan met de ene of de andere zombie. kan dus niets geopend, assembleren goed afsluitbare deur en ga zo maar door. En laat niets buiten staan! Andere spelers kijken uit naar snelle tijden op de gratis spullen.

Best je begint met een 3×3-house. Hoeveel je daar niet onder te krijgen, maar het kost weinig middelen en je uit te breiden nog steeds. Bovendien, zei ook dat autowrak, zodat kan worden gebruikt voor bunkers spullen. Dit is een van die tips Last Day on Earth Survival, die de ezel u zou kunnen besparen.

Tips Last Day on Earth Survival HouseDan is het bouwen van het huis. (Afbeelding: Kefir!)

upgrade wapens en werktuigen

Als uw kleine vesting, het wordt moeilijk om je gereedschappen en wapens te verbeteren. Upgrading doet altijd goed in termen van wat je verwacht.

U kunt vinden op de kaart van de Alpha Base, verlaten vliegtuigen (vliegtuigen neergehaald) en achtergelaten Armeekram (army supply druppels). In de Army Base kom je maar alleen als je het lichaam onderzocht bij de ingang en vinden hun O-kaart. Hier vindt u allerlei delen van wapens vinden om items, van waaruit u Tinker nuttige dingen kunt kijken. Zelfs munitie vindt. Maar je bent zo zuinig – zo veel van je hoeft niet te weten te hebben.

In eerste instantie moet u dan proberen om u vooral te verdedigen met de (vernieuwde) speer. De munitie is in feite veel meer nuttig voor u in de eerste Horde aanval.

Een kleine tip: Is je je in de aangewezen groene gebieden, loopt u in het niets bijzonder gevaarlijk. Aangezien het speerwerpen was goed genoeg. En zelfs als het is trager: Sluipen rond: U kunt de onderste rechts te klikken op een knop in het te vinden. Dus je wekt minder aandacht van je vijanden.

Gebruikt deze hoeken en ook de tijd dat je nu gewoon je spullen en egaliseren orde te upgraden. Dus u bent sterk genoeg als het eerste incident Horde.

En laat u niet afleiden: Terwijl u kunt met wat je kunt vinden, ambachten zeer coole dingen, maar het is de moeite waard om zich slechts eenmaal te beperken op de basis. Anders u kostbare tijd te verliezen. En je kunt het allemaal toch niet dragen. Dus één voor één en u bent op de goede weg met deze tips Last Day on Earth Survival.

map