Wat te doen: Firefox crasht

Een veel voorkomend probleem in Mozilla is niet beschikbaar in de volgende: Firefox crasht. Wat goed over het en wat u kunt doen, kun je hier leren! Mozilla Firefox is een gratis webbrowser en een van de drie meest gebruikte webbrowsers wereldwijd. Degenen die niet surfen met hem via het internet, kan Mozilla Firefox hier gratis [download] (/ download manager /). Tal van add-ons en plug-ins kan de browser worden aangepast en voorzien van vele extra functies. maar na verloop van tijd kan het een probleem dat de surfplezier ernstig beperkt veroorzaken: Firefox crasht.

Firefox crasht - een probleem op te lossen

Als de aankondiging van de problemen en Firefox is niet meer stabiel is, is er vaak een probleem met de compatibiliteit van de plug-ins of add-ons. De volgende stappen in overeenstemming met de vereisten wordt beschreven hoe problemen met de stabiliteit van de populaire browser kan worden opgelost. Mozilla crashes

Vereisten voor het oplossen

Aan de volgende eisen moet worden voldaan om voor de problemen met de stabiliteit van Firefox kan worden vastgesteld:

  • Mozilla Firefox is geïnstalleerd
  • een intacte Internet-verbinding
  • heeft de gebruiker de toegangsrechten of beheerdersrechten

Dus een verhelpt problemen met de stabiliteit - Firefox voortdurend crasht af van Mozilla

Firefox crasht? Dus ik kan het probleem oplossen: stap 1Ten eerste zal de update worden uitgevoerd door het besturingssysteem van Firefox, met behulp van plugins en zou moeten. Het overzicht van de plugins kan onder het menu (knop met drie slagen rechtsboven) -> Add-ons -> Plugins worden aangeroepen. Er is behoefte aan actualisering, verschijnt er een bericht op de overeenkomstige plugin. Bovendien kan een niet-courante versie van de video driver of internet security programma's van de crash te veroorzaken. stap 2: Als het probleem blijft, moet worden uitgevoerd een virus scan en het systeem te laten controleren op spyware. stap 3: Als de virusscan uit te voeren befundlos, is het raadzaam om Firefox in de veilige modus. Veilige modus wordt als volgt genoemd: Menu (drie-strichiger op de knop rechtsboven) -> (Help) -> "herstarten met add-ons uitgeschakeld", Loopt Firefox nu stabiel, het probleem is met een geïnstalleerde extensie of thema. Om de oorzaak van de fout te bepalen, wordt de add-ons aangeraden één uit te schakelen voor een. Het kan worden bepaald welke add-on zorgt ervoor dat de crash. stap 4: Crasht de browser ook in de veilige modus, is er een dieper probleem. Hier zijn een computer expert om advies moeten worden opgesteld.

map