Bekijk Firefox cache: Cache Viewer

Zeer weinig gebruikers legen hun browser cache regelmatig. Meestal zijn de gewenste surf ervaring is gegarandeerd met het downloaden van Mozilla Firefox. Kan echter af en toe problemen met het legen van de cache nodig hebben. Maar als één gaat het beste als je niet wilt dat alle bestanden te verliezen?

De crux van de Firefox-cache

In Firefox cache verloop van tijd ophopen veel bestanden. Ze worden gebufferd en hoeven niet te worden verlengd wanneer elke pagina-indeling. Deze aanpak bespaart tijd en bandbreedte. maar het is mogelijk dat Firefox bijvoorbeeld, in de cache browser redirects. Deze worden vernieuwd, de browser maakt gebruik van de oude informatie toch. Vervolgens gemonteerd een cache flush. Maar ook met andere problemen, kan het nodig zijn om de cache van een grondige reiniging te onderwerpen. Het is zelfs niet nodig om alle items in de cache verwijderen. De slimme browser extensie Cache Viewer Vervolg verwijdert geselecteerde bestanden van de Firefox-cache. Hoe het werkt: cache Viewer

  • Download Cache Viewer Vervolg omlaag, installeer het en herstart Firefox.

  • Klik op het menu Firefox Extras (Mogelijk moet u op de Alt-toets om het menu weer te geven) Webontwikkelaars en bestanden in de cache.

  • Dit opent de Cache Viewer. Zoek in de lijst, selecteert u het item uit, klik erop met de rechter muisknop en druk op verwijderen. Gezien het grote aantal bestanden in de cache, kan het nodig zijn om de invoer te filteren. Voer een zoekterm in de top zoekvak. "Mozilla" bijvoorbeeld, geeft alleen bestanden / URL's die deze term bevatten. Cache Viewer Vervolg laat zien dat je niet hoeft om de hele cache te legen om slechts een bestand te verwijderen. De waardevolle cache die is opgebouwd in de tijd behouden blijft.

vissen video's van de Firefox-cache

De Firefox-cache kan ook worden gebruikt voor een andere truc waarmee je de video-collectie uit te breiden:

  • Web Capture video's met browser-trick
map