Wie is zijn Show Downloads gebruik kunnen maken van de browser of via de File Explorer zou zijn. hier, waar de gedownloade bestanden in Firefox, Chrome & te verbergen Co.!

Waar is nu de gedownloade software opnieuw? Op de desktop is het niet te worden ontdekt? Vaak verdwijnen de gedownloade bestanden in Nirvana - maar slechts schijnbaar. Met deze vier varianten ook de gekste locaties kunnen lokaliseren en vind lang verloren downloads. En zo ene na het downloaden van Firefox, Chrome of Internet Explorer kan de elementen voelen wilde:

Het Global View on PC Downloads

Voor elke browser, kan de locatie worden opgeslagen in de gedownloade bestanden, vooraf worden bepaald. De standaard is meestal de map downloads. Dit kan heel gemakkelijk in de meeste gevallen File Explorer onder de optie deze PC vinden. Als alternatief kunt u het downloaden via de zoekfunctie te volgen, maar alleen als je niet de juiste naam hebben voorbereid. Een derde - en de snelste - variant is de roep van het gedownloade bestand van de betreffende browser.

Hoe het werkt in Chrome

Als je het leuk snel, Chrome wilt. En wie wil vertrekken snel zijn downloads te bekijken, maakt direct uit de Google-browser. Om dit te doen, klik op het icoon met de drie lijnen aan de rechterkant naast het adresveld van de URL. Het opent een venster met het hoofdmenu en stel de optie downloads kan worden gevonden als het vierde punt. Als u deze optie selecteert, krijgt u een chronologische lijst van alle gedownloade items en dit kan direct bellen als hun locatie niet verandert of zijn niet verwijderd. De procedure kan nog snellere manier, met de toetscombinatie Ctrl + J.

Show DownloadsBekijk in Chrome downloads.

volgen downloads in Firefox

De toetscombinatie Ctrl + J werkt ook in Mozilla Firefox. Als alternatief kunt u downloads worden weergegeven door te klikken op het icoon met de naar beneden wijzende pijl. In het venster dat ofwel de laatste download of de complete geschiedenis van de gedownloade bestanden opent kan nu worden genoemd. Dubbelklik op het gewenste bestand, kan het worden geopend vanuit de Mozilla-browser.

Show Downloads FirefoxDus het zal werken in Firefox.

Zon Explorer is toegankelijk op het internet Downloads

Ook hier gaan we met de levendigste Ctrl + J. Optioneel kunt u met de rechtermuisknop op het kleine radertjes boven. Zoals in Chrome of Firefox, wordt het hoofdmenu zogenaamde. Ongeveer in het midden waarvan de optie Show Downloads. Zeer duidelijk, geeft de browser hetzelfde op de locatie. Dus u kunt ook bestanden terug te vinden gemakkelijk in de meest obscure mappen.

Show Downloads Internet ExplorerGedownloade bestanden in Internet Explorer.

Toon downloads in Edge

Microsoft Edge is de opvolger van Internet Explorer en de standaard browser voor Windows 10 kan ook deze tool om gemakkelijk een overzicht van de downloads tonen gebruiken. Om dit te doen simpelweg te klikken op het pictogram met de drie horizontale balken. Onder deze zogenaamde hub pictogram naast gevonden om de favoriet van de literatuurlijst en de surfgeschiedenis en de downloads - gesymboliseerd door een naar beneden wijzende pijl. Hieronder volgt een overzicht van alle lopende en afgeronde downloads opent. - Maar (zoals met alle andere hierboven genoemde browsers) onder Edge kan alle gedownloade bestanden worden met behulp van de snelkoppeling Ctrl + J noemen.

Show Downloads EdgeOnder het pictogram Hub vind je alle downloads. (Afbeelding: Microsoft.)