Export Firefox Wachtwoorden

Export Firefox Wachtwoorden

kan de uitvoer van de Firefox wachtwoorden soms van zeer groot belang zijn. Als je verder te lezen, leert hier hoe de export verloopt. Een nieuwe pc of het besturingssysteem opnieuw kan leiden tot de opgeslagen wachtwoorden niet meer aanwezig zijn in het gebruik van Firefox. Degenen die al hun wachtwoord niet meer weet of wilt, kunt u vervolgens in de problemen! Men moet daarom soms Export Firefox Wachtwoorden, maken ze voor toekomstig gebruik. Dit wordt gedaan met weinig inspanning en kan een belangrijk hulpmiddel in een noodsituatie.

exporteren Firefox wachtwoorden – een handig handvat

Exporteren Firefox wachtwoorden kan zinvol zijn om verschillende redenen – bijvoorbeeld om problemen als gevolg van onvoorziene schade aan de computer te voorkomen. Zelfs als de computer is ingesteld weer, en de bezoekers veilig de wachtwoorden kan de gebruiker nogal wat moeite besparen. Dus het doel is om een ​​weg te vinden zonder al te veel moeite een dergelijke toezegging uit te voeren. Wie heeft nog niet met de Firefox webbrowser, kan Mozilla Firefox hier gratis [download] (/ download manager /).

Handige add-on

Voor Firefox add-ons kan exporteren wachtwoorden meest bijzondere gebruikt. Voor dit doel, het heeft vooral "Firefox Password Exporter" bewezen, dat beschikbaar is gratis. Deze helper kan wachtwoorden op te slaan in XML of CSV-bestand, met de hulp van de wachtwoorden later in Firefox kan worden geïmporteerd. Firefox wachtwoorden Export 1.1

de "Password Exporter" installeren en gebruiken

De installatie en het gebruik van deze add-on is zeer eenvoudig en snel gedaan. stap 1: Under "Extras" het menu-item "Add-Ons" Selecteer. stap 2In de zoektocht "Password Exporter" Voer en vervolgens de laatste versie door te klikken op "toevoegen aan Firefox" installeren. stap 3: Herstart Firefox om de installatie te voltooien. Vanaf nu kun je wachtwoorden exporteren met de add-on Firefox! stap 4: Onder de add-ons van de "Password Exporter" Bellen en selecteer het menu-item "instellingen" Open. Firefox wachtwoorden te exporteren 2 stap 5: Nu opent een klein venster. Door te klikken op "export wachtwoorden" deze kunnen nu in het gewenste formaat worden opgeslagen. stap 6: Importeren dezelfde stappen gevolgd worden eerst dergelijke export – behalve dat in het scherm van stap 5 is nu het punt "import" en vervolgens het bestand wordt geselecteerd.

map