De fout in gebruik kunnen verschillende oorzaken hebben - weten nu meer over wat je kunt doen als het zegt: Firefox reageert niet!

Veel gebruikers gebruik maken van de Firefox-browser om te surfen via het netwerk. Fire Fox Mozilla wordt regelmatig beoordeeld heeft veel verbeteringen en wordt algemeen beschouwd als veiliger browser. Hier kunt u downloaden Mozilla Firefox gratis. Toch is ook deze browser niet perfect is 100 procent, want soms het programma of reageert niet meer afhankelijk is eenvoudig.

Firefox reageert niet - dus de browser wordt vloeistof loopt weer

Het doel van deze tutorial is dat de browser crasht niet meer of niet meer reageert. Vaak is de boodschap "geen feedback" in de bar van het venster en de cursor verandert in het gebruik symbool. Als Firefox soepeler weer loopt, volgende instructies geven.

De voorwaarden voor de Feuerfuchs

Mozilla's Firefox kan worden op alle gangbare besturingssystemen is geïnstalleerd, dit is inclusief Windows vanaf XP SP2, Mac OS X 10.6 en alle nieuwe Linux-distributies. Zoals hardware-eisen Pentium 4-processor, 512 MB RAM en 200 MB vrije ruimte op de harde schijf zijn.

stabiliseren Firefox

  • Moet eerst worden gecontroleerd of Firefox het geheugen niet te zwaar wordt belast. Dit gebeurt vaak dan wanneer deze wordt weergegeven in parallel met veel inhoud of gedownload. Om de lading te controleren, moet de task manager worden geopend en vervolgens over te schakelen naar het tabblad met Ctrl + Alt + Delete. Hier vindt u alle programma's die de computer op dit moment uitvoert vinden. Toepassingen die momenteel niet zomaar kan worden verplicht worden beëindigd en het gebruik van de computer tot een minimum beperkt en middelen worden vrijgemaakt.

Firefox reageert nietFirefox niet reageert? Dan is de Task Manager moet worden geraadpleegd.

  • Firefox reageert niet omdat de browser te veel RAM-geheugen. In dit geval is de browser crasht of traag is. Dit kan ook worden gecontroleerd op grond van de prestaties in Taakbeheer. De statistische links in het midden toont de actuele belasting. Meer RAM het probleem is opgelost.Firefox reageert niet RAMVaak is een overbelaste geheugen de oorzaak is.

  • In onze eigen gevallen, Firefox hangt af van, zelfs als een script niet reageert. In dit geval, een waarschuwing wanneer kunt u aangeven of het script moet worden uitgevoerd of gestopt zal verschijnen.

  • Soms gebeurt het ook dat Firefox denkt dat hij is al begonnen, maar dat is niet het geval. Als dit het geval is, heeft het volgende verklaard clip, hoe je het snelst te gaan om dit probleem op te lossen.

wenk: Een verscheidenheid van problemen kunnen worden verbeterd of op te lossen door aangepaste Firefox. De functie kan worden gevonden door het invoeren van de pagina about: support in de rechterbovenhoek. Na potentieel probleem bronnen worden verwijderd: extensies, thema's, siterechten, zoekmachines, downloads, DOM opslag, beveiliging, certificaat, apparatuur en andere individuele instellingen, plug-in-instellingen, instellingen van de werkbalken, aangepaste stijlen en sociale functies.