RealPlayer plugin veroorzaakt problemen in Firefox

RealPlayer plugin veroorzaakt problemen in Firefox

een RealPlayer Plugin kunnen verschillende problemen in de Firefox-browser te veroorzaken. Welke fouten zijn de & hoe dit te verhelpen – hier lezen! De mediaspeler gemaakt door RealNetworks is een veteraan op het gebied van audio en video afspelen. In aanvulling op de afspeelfunctie van de gratis Real Player downloaden management functies en een handige YouTube Downloader brengt. Bovendien is de Media Player een RealPlayer plug-in voor browsers waarmee je bepaalde video en audio af te spelen op webpagina’s. Helaas heeft men in het verleden aangetoond dat een dergelijke plugin problemen veroorzaakt in sommige browsers nu en dan. Bezorgdheid onder meer de populaire Mozilla Firefox-browser. Diverse problemen die er zich kunnen voordoen zijn opgenomen samen met hun respectievelijke oplossingen.

RealPlayer plug-in triggers voor Firefox fout

Tijdens de installatie van de Media Player is een browser plug-in is opgenomen, niet alleen, er zijn ook geïnstalleerd meerdere van deze add-ons. In sommige gevallen kunnen deze aanvullende programma’s problemen in de browser, zoals Firefox veroorzaken. Die ze in detail hoe ze kunnen voorkomen of op te lossen zal nu worden toegelicht in meer detail hier. RealPlayer Plugin

Geen play Flash-inhoud

Een probleem dat vaak wordt geassocieerd met een plug-in van de speler verwijst naar Flash-inhoud. Video’s of games in Flash-formaat, als ze komen naar YouTube en sociale netwerken zoals Facebook vroeger, niet spelen. U krijgt een wit, grijs of zwart te zien. De reden: Nieuwere versies als de Flash Player 11.3 begrijpt niet met de Media Player. De meegeleverde video functie voor het downloaden van RealPlayer en Flash 11.3 komen in de weg. oplossing:Een manier om de RealNetworks speler om de laatste versie te updaten. Tweede Variant: Verwijder de nieuwste Flash-speler en een oudere versie.

Het downloaden van streaming audio en video werkt niet

een bepaalde RealPlayer plug-in is verantwoordelijk voor beide problemen. De zogenaamde “RealPlayer verslag browser plugin” is de wortel van het kwaad dat blokkeert zowel het downloaden van video’s en audio streams van internetradio. Deze plugin is verantwoordelijk ook wanneer websites zijn plotseling niet goed geladen en zijn vrijwel leeg. Vaak is dit verschijnsel doet zich voor wanneer de mediaspeler is bijgewerkt. RealPlayer Plugin Addons oplossing:. Om de fout te herstellen, mag alleen deze plug-in uitgeschakeld. Want het is toegankelijk via het menu, selecteer Add-ons. Onder Extensions, kunnen de plugin worden gevonden. Er is nu de optie moet worden geselecteerd om nooit te activeren. Dan start de nieuwe Firefox.

RealPlayer plug-in crashes

Dit is een probleem dat vaker voorkomt in Firefox. In dit geval ontvangt de gebruiker het foutbericht van de plug is vastgelopen. de crash werd veroorzaakt door bepaalde audio- en video-inhoud van websites die niet openen of waarmee kon de stekker niet te behandelen. oplossing: Om het probleem te omzeilen, op zijn minst, de “RealPlayer G2-LiveConnect enabled plug-in” moet worden uitgeschakeld. Hiervoor is de gebruiker verloopt volgens het deactiveren van de andere plug-ins. uninstall RealPlayer Plugin

map