Firefox start langzaam en de oorzaak is onduidelijk? Dit is niet altijd de browser. nu leren voorkomende oorzaken en de snelheid van Firefox! De Firefox-browser van Mozilla is een van de meest populaire browsers op de markt - en heeft al vele jaren. Ook kunt u downloaden Mozilla Firefox gratis. Firefox wordt gekenmerkt door hoge snelheid en veelzijdigheid, want nu zijn er vele add-ons die de browser een aantal zeer handige functies maken. Na langdurig gebruik, kan het gebeuren dat de browser duurt lang om te beginnen. Veel gebruikers vragen zich af, daarom My Firefox start langzaam &# 45; wat zijn de oorzaken?

Firefox start langzaam, ontgiften van het browser

Voor lange starttijden van de browser zijn er veel verschillende oorzaken. In principe, maar er zijn een aantal stappen die gebruikers moeten uitvoeren als Firefox door onbekende programma's wordt vertraagd en add-ons. Nu, hoewel Firefox is traag om te beginnen, de browser met de volgende instructies kan worden vernieuwd.

De omstandigheden van de browser

Om de browser installeert, wordt een actuele versie van Windows vereist. Deze omvatten:

  • Windows XP SP2
  • Windows Vista
  • Windows 7 & 8steOok Mac-gebruikers kunnen Firefox te installeren, is hier vereist Max OS X 10.6 of hoger. Bovendien, een Pentium 4 processor, 512 MB RAM en 200 MB verschaft schijfruimte.

Dus Firefox start sneller

In de eerste stap eerst moeten worden gecontroleerd, is de startpagina ingesteld. Voor sommige websites is een zeer lange tijd om te laden, zodat Firefox belastingen in het geval voor lang. derhalve als een aanbevolen blanco pagina. Firefox start langzaam controle van een aantal antivirusprogramma's aan het begin van de programma's verschillende bestanden. eigen antivirus programma kan controleren of er een overmatige hoeveelheid bestanden wanneer u Firefox start, zodat Firefox "vertraagd" is. De antivirussoftware kan kort worden gestopt als stap twee voor het testen dus. Vaak is de browser-extensies, zogenaamde add-ons is, of vertraagd door Thema's. Daarom is voor foutidentificatie, is het raadzaam dat de volgende stap is dat alle extensies en thema's in eerste instantie worden uitgeschakeld, zodat het kan worden uitgesloten dat een van deze processen zorgt ervoor dat de vertraging. In de vierde en laatste stap, het is het waard Bovendien, als Windows wordt geoptimaliseerd en onnodige programma's worden verwijderd.