Zo kunt u de Firefox-taal in te stellen!

de optie in Firefox taal niet in de normale browser navigatie. Leer hoe om de taal te veranderen! De Mozilla Firefox download biedt een van de meest populaire browser, die het gevolg is van vele voordelen en individuele instellingen. Daarnaast kan de browser van de mensen over de hele wereld worden gebruikt als een in Firefox de taal en dus kan het programma zeer snel te zetten in de lokale taal.

Stel de Firefox-browser taal en geniet in eigen taal

Er zijn altijd situaties waarin een gebruiker wil de taal van zijn browser afzonderlijk te veranderen. Dat kan direct na de installatie, als dit niet automatisch overgeschakeld naar de taal. Ook zijn er veel gebruikers die overstappen tussen de verschillende talen of zelfs wilt gebruiken in het Engels Firefox liever. Immers, de browser biedt veel verschillende talen. Onder andere dingen, kunt u overschakelen naar de volgende moedertalen:

  • Duits
  • Engels
  • Frans
  • Italiaans
  • Spaans
  • Turks

Voorwaarden voor het veranderen van de taal

Er zijn niet veel voorwaarden waaraan moet worden voldaan om de taal in Firefox onafhankelijk van elkaar selecteren. Het heeft alleen voor worden gezorgd dat de Firefox geïnstalleerd is op zijn plaats en volledig in de nieuwste versie. Daarnaast moet een always-on Internet verbinding beschikbaar zijn.

Dus het instellen van een andere taal slaagt

de taal in Firefox is niet bijzonder moeilijk. De makkelijkste manier is met de volgende stappen: 1&# 46; stap: In de eerste plaats is de opdracht "about: config" ingevoegd in de adresbalk van de browser. Daarna is een venster waarin u een invoer kunt maken heropent. Stel Firefox Taal 2&# 46; stap: In de open-index het bestand "general.useragent.locale" geselecteerd en vervolgens de kolom "waarde" aangeklikt. 3&# 46; stap: Nu is de afkorting voor de taal die verandering kan worden ingevoerd. Bijvoorbeeld, is "de" voor Duitsland en de Franse "Vr", Ook kan het Engels, Spaans en vele andere talen worden geselecteerd op deze manier. Stel Firefox taalwaarde 4&# 46; stap: Nu is de browser opnieuw wordt opgestart. De geselecteerde taal is nu beschikbaar voor de gebruiker.

map