Firefox Australis perfectie: Hide adresbalk en bladwijzers

Terwijl de Mozilla Firefox download gratis onlangs vrijgegeven versie 29 ontwerp is niet overal populair - maar wie wil om vervolgens verder te reduceren, hier is de perfecte helper.

Firefox Australis perfectie: Hide adresbalk en bladwijzers

Fox 29 Australis werd geïntroduceerd. Details over deze en de nieuwe uitstraling uit te zetten is hier: Australis: Nieuw ontwerp in Firefox 29 shut Toch moet de nieuwe oppervlak van de Mozilla-browser zal ook tal van vrienden onder ontwerp puristen. Wie wil een stap dichter bij de volledige schermmodus en weergave websites gaan bijna in een volledig scherm, plaats in The Fox, maar dan beter een handige Firefox-add-on voor de adresbalk en eventueel bookmark verbergen. The Fox alleen beter adresbalk verdwijnt Screenshot

Adresbalk en bladwijzers verschijnen wanneer dat nodig is

Is de Firefox add-on geïnstalleerd en ingeschakeld, de adresbalk verschijnt onmiddellijk samen met de bladwijzers zonder commentaar. Alles wat overblijft aan de bovenkant van de browser, het tabblad bar. Nu kunt u de aanwijzer op de bovenrand van de adresbalk gaat samen met de favorieten van boven naar beneden en presenteert zich ook afgerond. Dit is een handige functie en kijkt de andere kant van chic. The Fox alleen beter adresbalk verschijnt screenshot Daarnaast werden veiligheidsaspecten beschouwd: Bij het overschakelen van de ene website naar de andere, een verder gereduceerd adresbalk toont hetzelfde geldt bij het invoeren van wachtwoorden. Op deze manier voorkomt u dat gebruikers vanwege de verborgen adresbalk ruimte naar buiten en per ongeluk terecht op een ongewenste webpagina. De downloadlink zoals altijd, verwijzen wij u naar het artikel.

map