versnellen Firefox: Hoe sneller surfen

Browser accumuleren met de tijd data en add-ons die het langzamer te maken. nu versnellen Firefox en opnieuw met 100 procent tempo surfen via het World Wide Web!

De Firefox-browser van Mozilla is niet alleen vanwege de vele uitbreidingen, add-ons en tools waarmee u de meest populaire webbrowsers die momenteel op de markt. Hij is ook populair vanwege de snelheid, dat is de reden waarom veel gebruikers het downloaden van de Mozilla Firefox. Daarnaast zal periodieke updates worden voorzien om de veiligheid lacunes op te vullen en de prestaties te verbeteren. Ook kan het tempo van Firefox te stimuleren met een aantal tips en trucs, zodat het verblijf op het World Wide Web aangenamer en sneller voor de gebruiker.

Verwijder overbodige software: het tempo van Firefox

Gebruikers die een browser zoals Firefox een bepaalde periode te gebruiken, meestal het installeren van een groot aantal extensies die de cache te vullen en het opzetten van een groot aantal bladwijzers. Dit klinkt misschien handig, maar vaak maakt de browser traag. Vele uitbreidingen zijn bijvoorbeeld direct geladen op activering van de browser, zodat het startproces kan worden vertraagd. Er wordt uitgelegd hoe de browser Firefox kan worden versneld.

versnellen Firefox

De systeemvereisten voor Firefox

Als u de browser in de nieuwste versie te gebruiken, worden computers aanbevolen met Windows (XP SP2, Server 2003 SP1, Vista, 7 of 8), Mac OS (Mac OS X 10.6) of een nieuwe Linux-distributie werk. Vooral als het gaat om acceleratie, moet een snelle processor met veel geheugen beschikbaar. Als een minimum 4 1 GHz processor en 512 MB RAM wordt aanbevolen door Mozilla een Pentium, maar de computer moet beter uitgerust zijn wanneer de browser sterk moet worden versneld.

maken van de browser sneller met eenvoudige middelen

Met behulp van de volgende stappen van het gebruik van Firefox kan aanzienlijk versnellen:

Stap 1: Ten eerste moeten alle onnodige add-ons en thema's worden verwijderd. Hiervoor wordt het menu in de rechterbovenhoek en add-ons geselecteerd. Alle add-ons die niet zijn gebruikt, moet de gebruiker te verwijderen. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat de browser is altijd up-to-date.

versnellen Firefox add-ons

Stap 2: Daarna wordt de gebruiker in staat om cookies, cache, en de Chronicle moeten verzorgen. Onder bepaalde omstandigheden, deze vertragen de browser aanzienlijk. Hiervoor wordt het menu opnieuw geopend, maar deze keer en gaat dan in het tabblad Instellingen Privacy. Nu is de Chronicle en de cookies kan worden verwijderd. In het tabblad Geavanceerd in het netwerk van websites cache kan worden verwijderd. Dit versnelt de browser meestal al duidelijk.

versnellen Firefox cache

map