Hier is hoe: Firefox plug-in uninstall

Hier is hoe: Firefox plug-in uninstall

verwijdert Firefox plug-ins, elke Mozilla gebruikers moeten domineren, want er zijn altijd nieuwere en betere. Als het gaat, leren we hier. De Firefox-browser van Mozilla is een van de meest populaire browsers in de wereld en wordt actief gebruikt door veel Internet surfers. Een groot voordeel van de browser is die een verscheidenheid van plug-ins kunnen worden geïnstalleerd om de browser zin uit te breiden. Maar niet alle extensies terwijl surfen actief, zodat ook Firefox plug-ins kan verwijderen, indien gewenst. Als u nog niet deze browser hebt geïnstalleerd, het document is een Mozilla Firefox download.

verwijderen met een paar muisklikken Firefox plugins

In veel gevallen is de plug-ins die bestaan ​​voor de browser Firefox, echt nuttig. Bijvoorbeeld, als PDF-bestanden direct in de browser worden weergegeven, Flash en Java kunnen worden gebruikt of andere programmeeromgevingen kunnen worden weergegeven. Als gebruikers echter genoeg van de plug-ins hebben gehad, plug-ins kan uiteraard worden gestopt of volledig verwijderd. Hoe Firefox plug-ins die zullen worden beschreven in de volgende instructies kunt verwijderen.

Systeemvereisten voor de browser

De browser nodig is om het goed kunnen functioneren, een van de nieuwe versies van Windows zoals Windows XP SP2, Windows Server 2003 SP1, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8. Mac-gebruikers moeten Mac OS X 10.6 of hoger te gebruiken. Bovendien, een Pentium 4 processor, 512 MB RAM en 200 MB schijfruimte vereist. Firefox kan ook ook installeren op machines die werken met Linux.

Dus de plug-ins worden verwijderd

Er zijn in principe alleen uit te schakelen, maar plug-ins niet ongedaan maken in Firefox. Daarom moet een kleine omweg via de geavanceerde instellingen worden gemaakt. stap 1: Zodra de browser wordt gestart, voer het menu naast de adresbalk en de categorie "Plug-ins"/"Add-Ons" worden geselecteerd. plug verwijderen stap 2Nou alle geïnstalleerde plug-ins verschijnen. Door te klikken op "verwijderen" de add-ons / plug-ins worden verwijderd.

map