Schakel over op HTML5 YouTube of uit te schakelen HTML5

Schakel over op HTML5 YouTube of uit te schakelen HTML5

[Update 19/02/2015]: Video clips op YouTube al lang gespeeld door Flash plug-in, maar de Player van Adobe veroorzaakt altijd problemen. Nu video’s kunnen worden op YouTube in HTML5 Play. Het nieuwe formaat afspelen laadt sneller en ziet er beter uit. Nu spelers veranderen!

Gebruikers kunnen op de populaire portal films bekijken of downloaden met behulp van de Free YouTube Video Download en sla het op uw harde schijf. In plaats van Flash / H.264-video’s kunnen ook worden via HTML5 gespeeld op YouTube. Dit is handig met de standaard voor alle in HTML 5 video’s beschikbaar.

default Change op YouTube in HTML5

De al enige tijd ingebouwd in de meeste browsers standaard HTML5 zorgt ook voor het afspelen van media-inhoud, zonder extra codecs of plugins. In het bijzonder worden de volgende browsers ondersteund: Firefox, Chrome, Internet Explorer, Opera en Safari. Met het oog kan dus alle video’s die YouTube via HTML5 te bekijken met de nieuwe ingebouwde browser video speler, met een paar kliks nodig zijn te leveren.

Gebruikte afspelen formaten op YouTube

Welke video-indelingen momenteel worden gebruikt voor het afspelen van de video’s, afhankelijk van de browser en de gebruikte versie. Meer recente versies van internetbrowsers gebruikt verbeterde functies en hebben verschillende instellingen. Zo heeft de nieuwste versie van Google Chrome HTML5 ingesteld voor YouTube. Daarom is de actualisering van de gebruikte browser is de moeite waard voordat u de instellingen wijzigen.

YouTube in HTML5

Stel YouTube in HTML5 standaard

De procedure om YouTube afspelen in HTML5, is hetzelfde in alle browsers. In alle gevallen kunnen de instellingen met slechts een paar muisklikken worden aangepast.

  Mudar para HTML5 YouTube ou desativar HTML5

Ten eerste moet deze website worden genoemd. Hier kunnen gebruikers alles ondersteund door de browser formats te bekijken. Is al ingesteld op het YouTube HTML5-speler, verschijnt er een bericht.

Als dit niet het geval is, moet je naar beneden scrollen een beetje totdat de indicatie is momenteel onder de standaard speler verschijnt gebruikt. Direct onder kunt u een verzoek met een enkele klik van de HTML5 video-speler.

Vraag YouTube in HTML5

Zodra u de knop te bevestigen, wordt de HTML5 video-speler in te stellen als de nieuwe standaard. Een andere opslag of bevestiging is niet vereist. Deze instelling wordt gehandhaafd, zelfs wanneer de browser wordt gestart.

Schakel YouTube HTML5 Video Player

In Google Chrome, de deactivering van HTML5 is niet mogelijk, omdat YouTube standaard. Gebruikers van andere browsers moet deze pagina opnieuw te openen om het afspelen van YouTube clips terug naar de standaard speler aan te zetten.

YouTube reset in HTML5

Hier kan weer worden gebruikt door te klikken op de juiste knop de standaard speler. Welke speler precies bedoeld wordt, hangt af van de geïnstalleerde plug-ins en kan gevonden worden in de optie-instellingen.

map