Nu kunnen de Google Play-tegoed voor gratis kosten. We laten zien hoe deze truc vrij om premium games, muziek of films te krijgen. meer en bespaar geld!

Een lied hier, een bestseller daar, misschien een misdrijf voor het slapen gaan? Ondertussen, Google Play biedt meer dan alleen apps en games. Toch moet men vaak diep graven in hun zakken voor muziek, film of boek. Zelfs in gratis games, verleiden moeilijke niveaus om in-app aankopen en extra uitgaven. Echter, als je wilt je hard verdiende geld ergens uitgeven voor echte dingen in plaats van virtuele en willen nog steeds naar de Play Store te kopen, moet toevlucht nemen tot de Google Opinion Rewards downloaden.

Google Play-tegoed voor gratisDankzij de enquête app Google Play krediet kan worden gebracht voor gratis. (Afbeelding: Screenshot: Google / Redactie)

beantwoorden vragen en Google Play, airtime voor gratis

Zodra het de app is geïnstalleerd, kunt u regelmatig enquêtes van marktonderzoekers ontvangen. Meestal voor slechts een handvol zijn om vragen, die meestal duurt slechts een paar seconden of hooguit een paar minuten te beantwoorden. Voor elk onderdeel, waarin u deelneemt, is er een krediet met de Google Play-saldo vult gratis. Echter, men moet niet te veel verwachten een, meestal is er voor de korte enquêtes, slechts een paar cent. En waanzinnig veel onderzoeken niet echt bestaan. Over elke andere dag krijg je de melding dat er een nieuwe studie klaar is. Afhankelijk van hoeveel vragen omvat de studie, verkregen van net onder de tien cent (met slechts één vraag) tot ongeveer één euro als het onderzoek langer duurt.

Eerlijkheid duurt het langst

Nu zijn er verschillende trucs te glijden in polls mogelijk om de gewenste doelgroep en dus beantwoorden zo veel vragen - en dus meer geld plukken - aan. Dus is het meestal voordelig als men zijn leeftijd in de groep tussen 16 en 35 geeft, kan de hoogst mogelijke inkomsten te tonen en heeft een universitaire graad. Echter, men moet voorzichtig zijn als je vals te spelen in de volgende gegevens: Google heeft nu en dan vragen te regelen om valse informatie te onthullen. Hoewel hebben gebruikers die zich rijker en meer opgeleid hebben gemaakt, geen juridische gevolgen te vrezen, maar ze zullen nauwelijks uitnodigingen ontvangen voor enquêtes. Iedereen die wil de Google Play krediet voor gratis te verhogen, moet vasthouden aan de waarheid is dan ook de enige manier waarop hij in staat om deel te nemen aan enquêtes op de lange termijn zal zijn.

Geen betaling van de besparingen die mogelijk

Helaas, kunt u de verdienste zijn verkregen met de peilingen, alleen de Play Store FAQ. Een betaling van het krediet is niet mogelijk om de datum en waarschijnlijk niet voorzien in de toekomst. Echter, de winkel biedt een breed scala aan manieren om zich te ontdoen Earned zijn rug. En net wanneer men nu gokt en dan een spel kan zijn boosters, items, juwelen en andere functies in plaats van Barem "ontwikkelde" gewoon de bonus te betalen. Meer verraadt de video: