Freeletics kosten: Hoeveel is de droom lichaam

Op weg naar nieuwe afgezwakt zou ik heb gelezen over Freeletics kosten informeren. We hebben alle feiten verzameld. Maak nu slim en beginnen met oefenen!

Short - maar enorm bezwete. Dat zijn de opleiding van Freeletics. De nieuwe hype belooft haar klanten "de beste vorm van je leven" - en dat alles zonder apparatuur. Om overal te trainen, op elk moment, het bedrijf geeft de gebruiker de app Freeletics bij de hand te downloaden.

Freeletics kostenWat Freeletics kosten zal de gebruiker?

Freeletics kosten voor de registratie en de app

Die voor het eerst willen een nauwkeurig beeld van de opleiding principe en de trainingen krijgen, moet je eerst geld in de hand. Dus het register - u via e-mail en wachtwoord of mogen uitoefenen Facebook klassieke alternatief - gratis voor alle gebruikers. Ook de bijbehorende app is gratis. Echter, de toegang tot het programma is beperkt tot de gratis account. Dus krijg je alleen toegang tot een aantal basisoefeningen. Aan de positieve kant is dat de basisopleiding hebben geen tijdslimiet - ze zijn en zal gratis blijven, geen Freeletics ontstaan ​​voor de gebruiker kosten.

Wie de Reinschnuppern heeft gemerkt, Freeletics is precies goed, een abonnement mogen varen. Met het abonnement, zullen alle trainingen worden ontgrendeld. Bovendien ontvangt de gebruiker een coach met een individueel trainingsprogramma, dat hij geïnjecteerd om persoonlijke uitgangspunten en doelstellingen.

Freeletics kost AnmledungDe registratie en Freeletics app is gratis

Kosten van abonnementen Freeletics

Wie kiest voor een abonnement, heeft de keuze uit drie modellen, die zich onderscheiden van elkaar alleen in hun duur. Met betrekking tot de inhoud van de opleiding, zijn er geen afwijkingen. Dit zijn het abonnement modellen en hun prijzen:

  • 3 maanden gratis 34,99 EUR
  • 6 maanden kost 59,99 Euro
  • 12 maanden kost 79,99 Euro

Bovendien zijn de andere Freeletics ontstaan ​​voor de gebruiker kosten als hij wil de voedingsdeskundige (Nutrition Guide) in beslag nemen. ontvangen extra 29,99 euro Gebruikers die willen bewuster leven, een coach voor een evenwichtige en smakelijke voeding die ook ondersteunt haar eigen trainingsdoelen.

Betalingsmethoden in Freeletics

Degenen die een van de drie abonnementen te voltooien op de website van Freeletics kan ofwel betalen met een creditcard of PayPal. Als je via een van de apps, iOS of Android, het abonnement wilt om te concluderen, het heeft ook een aantal betalingsmogelijkheden. Zij zijn echter afhankelijk van de app store, omdat het abonnement dan de Google Play Store is per direct beschikbaar via iTunes of. Het aanbod dus, maar niets verandert.

Tip: Zelfs met dit contract het herroepingsrecht van toepassing is. Wie merkt binnen 14 dagen dat de motivatie afneemt of deze vorm van training is niet optimaal voor een, kan het lidmaatschap herroepen.

Let op: Alle abonnementen worden automatisch verlengd met dezelfde lengte, als ze niet actief beëindigd! Wie wil er niet aan de Freeletics kosten te dragen voor drie, zes of 12 maanden, mag de aankondiging niet te missen tot de deadline.

map